Χάλασε το φερμουάρ; Δείτε πώς θα το φτιάξετε μέσα σε 5 λεπτά

Γωγώ Φούντα
Χάλασε το φερμουάρ; Δείτε πώς θα το φτιάξετε μέσα σε 5 λεπτά

Και είστε έτοιμες για βόλτα

Κάντε το εικόνα: Έχετε πάρει το πιο σούπερ και μοδάτο ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο φυσικά και θέλετε να φορέσετε σε μία από τις εορταστικές σας εξόδους, με το crop top σας ή το αέρινο πουκάμισό σας, ή όπως προτιμάτε τελοσπάντων. Και εκεί που έχετε φορέσει και τα μποτίνια σας και είστε έτοιμες να καταπλήξετε τα πλήθη, κάνετε την καθιερωμένη τελευταία επίσκεψη στην τουαλέτα, γιατί και πού να τρέχεις μέσα στο μαγαζί με τόσο κόσμο. Και εκεί γίνεται η καταστροφή!

Το φερμουάρ χαλάει, και πιο συγκεκριμένα γίνεται το κλασικό που μένει στην μία μόνο πλευρά, κάνοντας φυσικά το... ανέβασμά του ακατόρθωτο! Λοιπόν, επειδή για όλα υπάρχει λύση, ευτυχώς δηλαδή, ούτε το κέφι σας υπάρχει λόγος να χαλάσει, ούτε φυσικά και να αργήσετε στο ραντεβού με την παρέα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι μερικές απλές συντονισμένες κινήσεις, και σε ένα 5λεπτο το πολύ είστε έτοιμες.

Κατεβάστε λοιπόν το φερμουάρ στη βάση του, και με ένα ψαλιδάκι κόψτε κοντά στη βάση του μέρους που έχει μείνει άδειο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το φερμουάρ στη νέα άκρη που φτιάξατε και ανεβάστε το ανενόχλητες. Το μικρό μέρος κάτω κάτω που μένει κενό, μπορείτε να το ράψετε στα γρήγορα προκειμένου να μην πετάει ή να μη φανεί σε κάποια απότομη κίνηση. Είστε έτοιμες!

Διαβάστε ακόμη:

Λεκές από ιδρώτα: Η «μαμά» φύση θα σας σώσει

5 λεπτά αρκούν για να κάνετε το χώρο σας να λάμπει! Δείτε πώς

Καλεσμένοι στο σπίτι; 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν χτυπήσει το κουδούνι

DPG Network