Κιτρινισμένα από το τσιγάρο δάχτυλα; Αντιμετώπισε το πρόβλημα με τα πιο απλά tips!

Κιτρινισμένα από το τσιγάρο δάχτυλα; Αντιμετώπισε το πρόβλημα με τα πιο απλά tips!

Με δύο μόλις κινήσεις οι αντιαισθητικοί λεκέδες στο δέρμα σου θα είναι πια… παρελθόν!

Είναι μια από τις συνήθειες εκείνες που ή αγαπάς ή μισείς, αφού όσοι είναι λάτρεις του καπνίσματος, είναι απόλυτα... φανατικοί. Μπορεί και εσύ να το λατρεύεις και να σου ακούγεται αδιανόητο να το βγάλεις από την καθημερινότητά σου, παρόλο που ξέρεις πως οι επιπτώσεις του στην υγεία σου και την εμφάνισή σου είναι πολλές, και μάλιστα οι περισσότερες... αδιόρθωτες. Ωστόσο, υπάρχει μία από εκείνες, που με τους κατάλληλους τρόπους μπορείς να αντιμετωπίσεις, και αυτή δεν είναι άλλη από το αντιαισθητικό κιτρίνισμα που προκαλεί στα δάχτυλά σου.

dfgb d54e2


Ειδικά σε περιόδους που καπνίζεις συχνότερα, η αλλαγή χρώματος στο σημείο αυτό γίνεται όλο και εντονότερη, με αποτέλεσμα στο τέλος να καταντά ενοχλητική. Ήρθε η στιγμή όμως, να μάθεις το πιο αποτελεσματικό κόλπο για να ξεφορτωθείς πανεύκολα το αναπόφευκτο κιτρίνισμα στα δάχτυλά σου.

1ο βήμα: Βούτηξε τα δάχτυλά σου σε ένα μπολ με φρέσκο χυμό λεμονιού και άφησέ τα βυθισμένα για πέντε λεπτά, και στη συνέχεια, τρίψε τις κίτρινες περιοχές με μια ελαφρόπετρα. Απόφυγε να βάλεις πολύ δύναμη, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ερεθίσεις το σημείο. Επανέλαβε τη διαδικασία λίγες φορές, μέχρι να δεις το θεαματικό αποτέλεσμα.

2ο βήμα: Για να τελειοποιήσεις το στόχο σου, βρέξε ένα καθαρό βαμβάκι με ασετόν, και τρίψε το σημείο για λίγο ακόμα. Το εμποτισμένο με το ξεβαφτικό βαμβάκι θα ολοκληρώσει εντυπωσιακά τη διαδικασία και μέσα σε λίγα λεπτά, οι λεκέδες θα έχουν εξαφανιστεί!

Διαβάστε ακόμη:

Η προπληρωμένη κάρτα και τα μοναδικά οφέλη της

Τσουκρίσατε; 4 απίστευτες λύσεις για να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια των αυγών

DPG Network