Έπεσε μανό πάνω στο ρούχο σου; Ιδού πώς θα το καθαρίσεις σε χρόνο dt!

Ερμιόνη Σαρρή
Έπεσε μανό πάνω στο ρούχο σου; Ιδού πώς θα το καθαρίσεις σε χρόνο dt!

Tip που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Ώρα για μανικιούρ και πεντικιούρ. Γυρνάς στο σπίτι μετά το γραφείο και αποφασίζεις να αφιερώσεις μία ωρίτσα στον εαυτό σου. Βγάζεις από το κουτί το αγαπημένο σου μανό, κάνεις όλη την προεργασία (λιμάρισμα κ.α) και φτάνει επιτέλους η ώρα του... βαψίματος.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ εν ώρα πεντικιούρ τεστάρω την ελαστικότητά μου. Προσπαθώ να βρω την κατάλληλη θέση για να κάτσω, αλλά εντάξει εν τέλει πάντα τα καταφέρνω. Ο εκνευρισμός όμως έρχεται πάντα στο τέλος, όταν αντικρίζω (και εσύ μάλλον) το μανό πάνω στο μπλουζάκι ή τη ζακέτα μου. Καλά για τα νύχια που χάλασα, ουδέν λόγος.

Αν, λοιπόν, στην παραπάνω παράγραφο βρήκες το άλλο σου μισό, πρέπει να τρέξεις άμεσα στο μπάνιο και να αναζητήσεις τη λακ σου. Το hair spray, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το «μαγικό» καθαριστικό για τα ρούχα σου. Θα αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις του ασετόν και θα το φορέσεις και πάλι ξανά.

c16e16518614d370fa72e1f1378e1eb6 da5ff

Ψέκασε το λεκέ με λακ, άφησε τη να δράσει για λίγα λεπτά και έπειτα τοποθέτησε το ρούχο στο πλυντήριο. Ο λεκές θα είναι πια... παρελθόν!