Μείωσε τα καθημερινά σου έξοδα με αυτούς τους 8 απλούς τρόπους!

Ώρα για... οικονομία

Οι εποχές είναι δύσκολες και δυστυχώς θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομία. Μπορούμε να μειώσουμε τα έξοδα χωρίς να στερούμαστε; Βεβαίως και μπορούμε. Μικρές αλλαγές αρκούν για να δούμε διαφορά στο... πορτοφόλι μας. Πάμε να δούμε πώς:

 

Save-money-on-all-your-DC-shopping 3681b


- Σταμάτα να αγοράζεις κάθε μέρα καφέ για το γραφείο. Ξύπνα πέντε λεπτά νωρίτερα και ετοίμασέ τον μόνη σου. Αν κάτσεις και υπολογίσεις πόσα χρήματα γλιτώνεις πίστεψέ μας θα ενθουσιαστείς.
- Μην παίρνεις το αυτοκίνητό παντού. Αν κάπου σε συμφέρει να πας με το μετρό προτίμησέ το. Θα γλιτώσεις χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο.
- Μην πας ποτέ στο supermarket χωρίς... λίστα. Γράψε σε ένα χαρτί τι χρειάζεσαι και αγόρασε μόνο όσα έχεις καταγράψει.
- Λάβε δράση και πλύνε μόνη σου το αυτοκίνητό σου. Θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα.
- Έλεγχε τις προσφορές των supermarket και επωφελήσου από αυτές. Αγόρασε πιο οικονομικά βασικά προϊόντα όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες, αφρόλουτρα, ξυραφάκια κτλ.
- Μείωσε τις φορές που παραγγέλνεις απ'έξω. Άρχισε να μαγειρεύεις πιο συχνά και θα δεις πως η τσέπη σου θα είναι πιο... γεμάτη!
- Όταν φεύγεις από το σπίτι μην ξεχνάς να απενεργοποιείς τις ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον, καλό θα ήταν να προμηθευτείς ενεργειακά αποδοτικές λάμπες.
- Έλεγξε την σύνδεση του κινητού σου και δες τι καταναλώνεις. Αν περισσεύουν ώρες ομιλίας, μηνύματα ή Internet ήρθε η ώρα να μειώσεις τα πάγια του συμβολαίου σου.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ