Μωρομάντηλα: 10 εναλλακτικές χρήσεις τους που θα σου «λύσουν τα χέρια»

Μωρομάντηλα: 10 εναλλακτικές χρήσεις τους που θα σου «λύσουν τα χέρια»

Θα σε σώσουν άπειρες φορές μέσα στη μέρα

Τι κι αν αρχικά προορίζονταν για τα... μωρά; Πλέον τα μωρομάντηλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας μέσα στο σπίτι, καθώς μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε άμεσα ένα σωρό μικροπροβληματάκια.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε όχι μία, αλλά δέκα διαφορετικές χρήσεις τους:

1. Με ένα και μόνο μωρομάντηλο θα καταφέρεις να εξαφανίσεις τα λευκά σημάδια από αποσμητικό, από τα ρούχα σου.
2. Καθάρισε τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό σου με ένα μαντηλάκι και... δακτυλικά αποτυπώματα τέλος.
3. Αν τελείωσε το προϊόν που κάνεις το ντεμακιγιάζ σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο μωρομάντηλα και... ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Depositphotos 27531281 s 0f3f8


4. Λεκές από make up στο μπλουζάκι σου; Πιάσε ένα μωρομάντηλο, τρίψε προσεκτικά την περιοχή κι έπειτα βάλε το t-shirt για πλύσιμο.
5. Αν είσαι όλη μέρα στους δρόμους, τότε ένα μωρομάντηλο μπορεί να σου χαρίσει τη φρεσκάδα που αναζητάς. Πέρνα με αυτό τα σημεία του σώματός σου που το χρειάζονται, όσο συχνά επιθυμείς.
6. Καθάριζε με 2-3 μωρομάντηλα τα πόδια του σκύλου σου μετά τη βόλτα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το... σπίτι σου καθαρό.
7. Αν τα παπούτσια σου έχουν πάνω τους αρκετή σκόνη ή λάσπη, τότε χρησιμοποίησε δύο μωρομάντηλα και κάνε τα σαν καινούργια.
8. Έπεσε κάτι στο πάτωμα; Πιάσε ένα μωρομάντηλο και καθάρισέ το απευθείας. Έτσι δε θα χρειαστεί να τρέξεις να φέρεις τη σφουγγαρίστρα.
9. Αντί για αρωματικά πουγκιά, μπορείς να τοποθετήσεις μέσα στα συρτάρια σου δύο τρία μωρομάντηλα στα οποία θα έχεις ρίξει πάνω το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.
10. Αν οι μικροί ήρωες της οικογένειάς σου ζωγράφισαν με μολύβι ή κηρομπογιά τους τοίχους του σπιτιού, τότε τα μωρομάντηλα θα σου φανούν σούπερ χρήσιμα.

Διάβασε ακόμα

Μυρωδιά «κλεισούρας» στα ντουλάπια; Ιδού πώς θα την εξαφανίσεις!

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τα σουτιέν μας και με τι τρόπο;