Glamping: πασπαλίστε με λάμψη τη σκηνή σας

Glamping: πασπαλίστε με λάμψη τη σκηνή σας

Τα νέα δεδομένα επιτάσσουν ευρηματικότητα, ιδέες, μυστήριο και λύσεις πέρα από κάθε πιθανό συνδυασμό. Το "glamping" έρχεται να σπάσει τις αντιθέσεις.

Camping με νέα αισθητική και άποψη. Αυτό είναι το "glamping" που έρχεται να σαρώσει το concept των σύγχρονων διακοπών. Μια απάντηση δηλαδή σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια σε καιρούς οικονομικής κρίσης! Κοινώς, κάνεις διακοπές σε μια πολυτελή σκηνή αντί για ένα 5άστερο ξενοδοχείο και απολαμβάνεις όλες τις ανέσεις που είχες ποτέ ονειρευτεί.

Το glamping έρχεται από την Αμερική για να φέρει ισορροπία ανάμεσα στις χλιδάτες διακοπές και το πιο χαλαρό spirit. Πλέον προσφέρεται και σε πακέτα διακοπών: για παράδειγμα δωμάτια-φούσκες, αντί για τις κλασικές σκηνές (που έχουν γίνει η τελευταία μανία των Γάλλων), φουτουριστικά πλαστικά δωμάτια που έχουν όλα τα κομφόρ και διαφανή θολωτή οροφή ώστε να μπορούν οι κατασκηνωτές να απολαμβάνουν τα αστέρια, καθώς και διπλά κρεβάτια και μαξιλάρες για το δάπεδο. Όλα αυτά πολύ πιο οικονομικά και σίγουρα πιο ρομαντικά!

Η πολυτέλεια μπορεί να εισβάλλει ακόμα και σε μια πιο φτηνή μορφή διακοπών, δημιουργώντας οικονομικό στιλ πακεταρισμένο με την απαιτούμενη πολυτέλεια. Ένα ακριβό κόκκινο κρασί μέσα σε μια σκηνή ή μπανγκαλόου στρωμένα με κόκκινα χαλιά κάτω από το φεγγαρόφωτο; Μοιάζει Ιδανικό.