Ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας!

Νικολέττα Ράλλη
Ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας!

Αχ το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και η ψυχολογία μας αλλάζει! Δεν φαντάζεστε πόσο αλλάζει η διάθεση μου όταν η ντουλάπα μου αλλάζει χρώματα και φοράει τα λουλουδάτα και τα πολύχρωμα της. Κάθε χρόνο που βγάζω τα ρούχα της νέας σεζόν μαζί αλλάζει και η όρεξη μου για την κάθε μου μέρα. Νιώθω πιο αισιόδοξη και πιο χαμογελαστή!

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχω αρχίσει και κατεβάζω τα καλοκαιρινά μου ρούχα και επειδή όπως ήδη σας περιέγραψα, έχω μια τρέλα με την καθαριότητα των ρούχων μου . Όπως καταλαβαίνετε τα έπλυνα όλα ξανά, έστω και στο μισάωρο πρόγραμμα πλύσης, για να φρεσκαριστούν. Ένα χρόνο σχεδόν αποθηκευμένα λογικό είναι να έχουν κιτρινίλες, μία θαμπή όψη, που σίγουρα δεν θέλω να βλέπω! Θέλω οι μυρωδιές της ντουλάπας μου και η αίσθηση της καθαριότητας να συμβαδίζουν με τη νέα εποχή, τη νέα αρχή και την ανανέωση! Θέλω κάθε ρούχο που βγαίνει από την ντουλάπα μου να έχει τη λάμψη της πρώτης φοράς που το φόρεσα. Επειδή πάντα είχα τρέλα με το πλυντήριο (ήταν κάτι σαν ιεροτελεστία για εμένα) άρχισα να ψάχνω, ποια είναι εκείνα τα προϊόντα που θα έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στην προστασία του ρούχου όσο και της αίσθησης καθαριότητας και ανανέωσης που μου αφήνει. Για να μην σας τα πολυλογώ υγρό και μαλακτικό κάθε φορά άλλαζα ανάλογα και με τις προσφορές (ναι το παραδέχομαι… κανένα brand loyalty μέχρι πριν λίγο καιρό!), γιατί δεν είχε και καμία σημασία, τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Σας τα λέω όλα αυτά κυρίως για να σας πω για κάτι νέο που δοκίμασα. Το ARIEL pod, 3 σε 1, το οποίο λάτρεψα και νομίζω δεν θα το αλλάξω ξανά!! Τόσο η συμπυκνωμένη τριπλή επαναστατική του δράση, μέσα σε μια μικρή κάψουλα, τόσο ότι κάνει τα ρούχα πεντακάθαρα ακόμα και με κρύο νερό, τόσο και αυτή του η αίσθηση που σου δίνει ότι τα ρούχα σου λάμπουν σαν καινούργια, είναι αρκετά να κάνουν το πλύσιμο και δίκη σου αγαπημένη συνήθεια βρε παιδί μου! Αλήθεια δεν θα πιστέψεις πόσα ρούχα μπορείς να πλύνεις με ένα κουτί και τις υγρές κάψουλες που έχει μέσα. Μία τόσο δα μικρή κάψουλα μπόρεσε να ανανεώσει τα ρούχα μου, να χαρίσει απόλυτη καθαριότητα και λάμψη στα έντονα χρώματα του καλοκαιριού!

Εντωμεταξύ δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα πάντα ένα θέμα και με τα καπάκια που βάζαμε το υγρό Ariel. Μετά από κάθε πλύση εξαφανιζόντουσαν. Ένα πράγμα όπως οι κάλτσες! Επομένως το λύσαμε και αυτό. Έχουμε πια το μυστικό για εκπληκτική καθαριότητα σε μία μόνο κάψουλα…και μέσα σε κουτί!

Να πούμε καλό καλοκαίρι; Ε, όχι ακόμα....έχουμε κι άλλα πλυντήρια να βάλουμε!