5 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις ένα άδειο γυάλινο βαζάκι

5 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις ένα άδειο γυάλινο βαζάκι

Έχεις άδειο βαζάκι; Σου έχουμε έξυπνες χρήσεις!

Ένα μικρό άδειο βαζάκι μαρμελάδας, μπορεί να γίνει το καλύτερο όπλο που διαθέτεις στην κουζίνα και τη διακόσμηση!
Πάρε πέντε έξυπνες χρήσεις του άδειου γυάλινου δοχείου, που θα σε ενθουσιάσουν.

1. Βαζάκι σαν γλαστράκι!
Τοποθέτησε το αγαπημένο σου λουλούδι, ένα μικρό κακτάκι για παράδειγμα μέσα στο άδειο βαζάκι και έχεις το καλύτερο γλαστράκι. Αν μάλιστα το διακοσμήσεις με δαντέλες, θα αναβαθμίσεις τη διακόσμησή σου.

2. Βαζάκι σαν δοχείο του μπλέντερ
Αν θέλεις να φτιάξεις ένα γρήγορο smoothie, χωρίς να πρέπει να πλύνεις το μεγάλο δοχείο του μπλέντερ, βάλε τα υλικά σου μέσα και βίδωσέ το στην ηλεκτρική συσκευή. Τα περισσότερα βαζάκια βιδώνουν στο μπλέντερ και θα σου λύσουν τα χέρια!





3. Βάλε τη σαλάτα σου στο βάζο!
Σαλάτα ζυμαρικών ή σαλάτα πράσινη! Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου, βάλε τα υλικά στο άδειο βαζάκι μαρμελάδας και μετάφερέ τα παντού – ακόμα και της σος, δίχως ατυχήματα.Βάλε απλά τα υγρά υλικά κάτω κάτω και ανακάτεψε μόλις θέλεις να καταναλώσεις την σαλάτα.


https://www.instagram.com/p/BjHxbevhcQ2

4. Βαζάκι ως φωτιστικό

Φτιάξε τα δικά σου βαζάκια –φωτιστικά, εύκολα και γρήγορα. Αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις τρύπες και να τα κρεμάς, μπορείς να βάλεις φωτάκια led με μπαταρία και να έχεις έτοιμο σε δευτερόλεπτα το πιο όμορφο διακοσμητικό- φωτιστικό.


https://www.instagram.com/p/Bh2ox5KnxWi

5. Βαζάκι -δώρο με υλικά για μπισκότα!

Βάλε τα στερεά υλικά στο βαζάκι, φτιάξε μια ετικέτα με τα υγρά υλικά, βάλε κορδέλες και να το πιο τέλειο δώρο για την κολλητή σου!