Πώς να γίνεις και εσύ smart buyer σε αυτές τις εκπτώσεις

Πώς να γίνεις και εσύ smart buyer σε αυτές τις εκπτώσεις

Τις περίμενες καιρό και επιτέλους ήρθαν. Ο λόγος για τις θερινές εκπτώσεις, χάρη στις οποίες θα έχεις και φέτος την ευκαιρία να πάρεις τα ρούχα, τα items και τις υπηρεσίες που εδώ και πολλούς μήνες ήθελες, αλλά το πορτοφόλι σου δεν σου… επέτρεπε να αποκτήσεις. Είσαι κι εσύ smart buyer και δεν θέλεις να πληρώνεις τίποτα ολόκληρο!

Προτού ξεκινήσεις, όμως, τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα και τις διαδικτυακές σου αναζητήσεις, προκειμένου να βρεις τις πιο τέλειες καλοκαιρινές προσφορές, καλό είναι να έχεις κατά νου τα παρακάτω σημεία-κλειδιά. Θα σε βοηθήσουν να κάνεις value for money και κυρίως «έξυπνες» αγορές σε αυτές τις εκπτώσεις, αποκτώντας στη μισή τιμή όσα πραγματικά χρειάζεσαι!

  1. Έλεγξε τις πραγματικές σου ανάγκες

Ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή από τον έλεγχο των αναγκών σου. Δες τι χρειάζεσαι πραγματικά και μπορείς να βρεις σε αυτές τις εκπτώσεις έως και -50%. Σίγουρα αξίζει να προμηθευτείς με items που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις. Μην παρασύρεσαι, λοιπόν, από τις φίλες σου και μην ξεχνάς πως εκτός από ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά θα μπορούσες, για παράδειγμα, να βρεις κάτι που θα αποδειχθεί πραγματικά χρήσιμο στην καθημερινότητά σου, όπως μια ασφάλεια αυτοκινήτου (ναι, θα τη βρεις στη μισή τιμή).

  1. Θέσε ένα budget

Αφού καταγράψεις τις ανάγκες σου, προχώρα θέτοντας ένα budget το οποίο καλό είναι να φροντίσεις να μην ξεπεράσεις. Μην ξεχνάς πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνεις πάντα τα ψώνια σου με βάση τις πραγματικές οικονομικές σου δυνατότητες.

dynatothtess
  1. Κάνε την έρευνά σου και μείνε ψύχραιμη

Το τρίτο και πλέον σημαντικό βήμα είναι να φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι για να πάρεις όσα χρειάζεσαι την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων! Κάνε μια έρευνα πρώτα για να συγκρίνεις τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων που θέλεις, ξεκινώντας από το Διαδίκτυο. Ένα «σερφάρισμα» θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου. Εξίσου σημαντικό είναι το να εστιάσεις στις διαδικτυακές προσφορές. Σε πολλές περιπτώσεις, στο Διαδίκτυο θα βρεις εκπτώσεις που φτάνουν το 50%, από τις πρώτες κιόλας ημέρες των εκπτώσεων.

  1. Απέκτησε ασφάλεια αυτοκινήτου στη μισή τιμή

Όπως αναφέραμε, η περίοδος των θερινών εκπτώσεων αποτελεί μια υπέροχη ευκαιρία για να αποκτήσεις κάτι που χρειάζεσαι πραγματικά, και να μην περιοριστείς -και φέτος- στις αγορές που θα «εξοπλίσουν» αποκλειστικά την γκαρνταρόμπα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν «τσέκαρες» τις καλύτερες προσφορές και αποκτούσες -επιτέλους- εκείνη την ασφάλεια αυτοκινήτου που χρειάζεσαι και μάλιστα, με έκπτωση έως και 50%; Ναι, οι εκπτώσεις δεν αφορούν μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ για αυτό και εμείς εκμεταλλευτήκαμε ήδη την προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου στη μισή τιμή. Ισχύει μέχρι και 31 Ιουλίου και σίγουρα αξίζει… anytime! Και σε αυτή την περίπτωση, θα αξιοποιήσεις το Διαδίκτυο για να πάρεις αυτό που θέλεις και τα καλά νέα είναι πως θα χρειαστεί μόλις ένα λεπτό για να λάβεις στο e-mail σου το συμβόλαιό σου! Πιο smart buyer… δεν γίνεται!

bbbb
  1. «Τσέκαρε» την ποιότητα και την τιμή

Τέλος, μην ξεχνάς να δίνεις πάντα έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που θέλεις. Να φροντίζεις να κάνεις τις αγορές σου από αξιόπιστα καταστήματα και εταιρείες και να ελέγχεις πολύ καλά την τιμή. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι σε πάνω κάθε προϊόν που πωλείται με έκπτωση, πρέπει να βλέπεις την παλιά αλλά και τη νέα μειωμένη τιμή! Πολλά είναι τα καταστήματα τα οποία βάζουν σε τιμή έκπτωσης προϊόντα stock στην ίδια τιμή έκπτωσης με τα προϊόντα της τρέχουσας σεζόν οπότε, σίγουρα χρειάζεται προσοχή.

prosoxh

Ό,τι και αν αποφασίσεις να πάρεις και όποιο και αν είναι το budget σου, να θυμάσαι πως αξίζει να εκμεταλλευτείς τις φετινές θερινές εκπτώσεις για να αποκτήσεις κάτι που θα έχει πραγματική αξία για την καθημερινότητά σου. Καλά είναι τα μαγιό, οι πλατφόρμες και τα αέρινα φορέματα, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να δεις λίγο πιο μακριά και να φροντίσεις να πάρεις κάτι που θα σε καλύπτει anytime!