Με αυτά τα items θα αισθάνεσαι φρέσκια όπου και αν βρίσκεσαι

Με αυτά τα items θα αισθάνεσαι φρέσκια όπου και αν βρίσκεσαι

Ήλιος, θάλασσα, αέρινα φορέματα. Οι λόγοι για τους οποίους λατρεύεις το Καλοκαίρι -και κάθε χρόνο το περιμένεις πώς και πώς- είναι πολλοί. Υπάρχει, όμως, και ένας παράγοντας που σε κάνει να σκέφτεσαι αυτή την εποχή με… ανάμεικτα συναισθήματα και δεν είναι άλλος από τη ζέστη!

Κάθε Καλοκαίρι η ίδια ιστορία: Το δέρμα σου «κολλάει», ο ιδρώτας «τρέχει» πάνω σου παντού κάθε φορά που μπαίνεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και εσύ, νιώθεις πώς θέλεις να εκπέμψεις… SOS! Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, προκείμενου να νιώσεις φρέσκια κάθε στιγμή; Υπάρχουν, άραγε, τρόποι για να αποφύγεις αυτό το έντονο αίσθημα δυσφορίας; Μπορεί το ελληνικό Καλοκαίρι να είναι πραγματικά καυτό, ωστόσο, υπάρχουν λύσεις για να νιώθεις κάθε μέρα φρεσκάδα και καθαριότητα, όπου και αν βρίσκεσαι!

Αν θέλεις, λοιπόν, να πεις «αντίο» στο δέρμα που «κολλάει», συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι αξίζει να βάλεις στην τσάντα σου!

  1. Μην φύγεις από το σπίτι χωρίς τα υγρά μαντηλάκια σου!

Η πρώτη και βασική κίνηση που πρέπει να κάνεις αν είσαι όλη μέρα στους δρόμους, είναι να προμηθευτείς με τα κατάλληλα υγρά μαντηλάκια. Τα νέα μαντηλάκια Zewa fresh to go αποτελούν σίγουρα μια υπέροχη επιλογή καθώς είναι ιδανικά για τα χέρια, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους, ενώ χάρη στη μοναδική τους σύνθεση δεν θα έχεις πια δέρμα που «κολλάει» από τη ζέστη και τον ιδρώτα!

888 copy

Εμείς τα επιλέγουμε διότι είναι ανθεκτικά και απαλά για το δέρμα, έχουν ένα απίστευτα δροσερό άρωμα και ουδέτερο ph, πάνε πακέτο με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και θα σου χαρίσουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όπου κι αν βρίσκεσαι. Είτε επιλέξεις τα Zewa fresh to go Classic είτε προτιμήσεις τα αντιβακτηριδιακά Zewa fresh to go Protect, το σίγουρο είναι πως θα σε καλύψουν!

7777
  1. Πες «ναι» στο ξηρό σαμπουάν

Δεύτερη αλλά εξίσου σημαντική κίνηση. Καλό είναι να έχεις μαζί σου και ένα ξηρό σαμπουάν για να καθαρίζεις εύκολα τα μαλλιά σου και παράλληλα να τα στεγνώνεις, απομακρύνοντας ουσιαστικά τον ιδρώτα. Στην περίπτωση που έχεις μακριά μαλλιά και προτιμάς να τα αφήνεις ελεύθερα πρόκειται για μια «must» επιλογή. Βρες, λοιπόν, μια μικρή συσκευασία που χωράει στην τσάντα σου και ξέχνα τα ιδρωμένα μαλλιά -που «κολλούν» στους ώμους και την πλάτη!

mm6
  1. Επένδυσε στην κατάλληλη πούδρα

Τέλος, μην ξεχάσεις να βρεις μια πούδρα που θα σου προσφέρει τη λάμψη και το ματ αποτέλεσμα που θέλεις και παράλληλα, θα απορροφά τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου, όταν χρειάζεται. Έχε απλώς κατά νου ότι αν έχεις γενικά λιπαρή επιδερμίδα, καλό είναι να αποφύγεις τις πούδρες highlighting.

daxtylidi

Λύσεις, λοιπόν, για να είσαι και να αισθάνεσαι φρέσκια κάθε μέρα υπάρχουν. Επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο προκειμένου να νιώθεις γεμάτη ευεξία και αυτοπεποίθηση όπου και αν βρίσκεσαι!