Όλα όσα πρέπει να περιέχει η τσάντα σου φέτος το καλοκαίρι

Όλα όσα πρέπει να περιέχει η τσάντα σου φέτος το καλοκαίρι

Όσο και αν λατρεύεις το Καλοκαίρι, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη αισθάνεσαι μια έντονη δυσφορία. Αν ζεις στην πόλη ξέρεις πόσο απίστευτα ενοχλητική είναι η αίσθηση του δέρματος που «κολλάει». Μέχρι να φτάσει, λοιπόν, η στιγμή που θα μπεις στο πλοίο για να σαλπάρεις προς κάποιο κυκλαδίτικο νησί με κατάλευκα σπίτια και σοκάκια γεμάτα βουκαμβίλιες, φρόντισε να εξοπλιστείς πλήρως για τις καυτές μέρες στο κλεινόν άστυ. Δες, λοιπόν, ποια είναι τα items που αξίζει να βρίσκονται κάθε μέρα στην τσάντα σου και βγες έξω.

Ένα spiral λαστιχάκι για τα μαλλιά

Αν έχεις μακριά μαλλιά, τότε καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα spiral λαστιχάκι για να μην ιδρώνεις γύρω από το λαιμό και στην πλάτη σου. Γιατί σπιράλ; Διότι είναι καλύτερο για τα μαλλιά σου σε σύγκριση με ένα απλό λαστιχάκι, αφού προσφέρει σταθερό κράτημα και παράλληλα, δεν σπάει την τρίχα. Μην ξεχνάς ακόμη ότι είναι ένα από τα πιο «καυτά» trends της σεζόν όσον αφορά στα μαλλιά -όπως επίσης και η κλασική αλογοουρά!

Ένα δροσερό body mist

Τα αρώματα και δη τα βαριά ενδέχεται να σε κάνουν να νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη δυσφορία μες στη ζέστη. Για να μυρίζεις όμορφα κάθε στιγμή, προτίμησε, λοιπόν, να βάλεις στην τσάντα σου ένα δροσερό body mist, αντί για ένα μικρό άρωμα. Έχει ελαφριά μυρωδιά, μπορείς να το ψεκάσεις σε όλο σου το σώμα και δεν θα σε επιβαρύνει αφού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (τα περισσότερα τουλάχιστον).

Τα υγρά μαντηλάκια που θα σε κρατήσουν φρέσκια

Το τρίτο και αναμφίβολα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου είναι μια συσκευασία με υγρά μαντηλάκια για να μπορείς να φρεσκαρίζεσαι στο λεπτό. Για εμάς αποτελεί «must» διότι, όπως και να το κάνουμε, το «κολλημένο» από τον ιδρώτα και τους ρύπους της πόλης δέρμα, είναι ό,τι χειρότερο! Έχουμε, λοιπόν, πάντα μαζί μας τα απαλά μας Zewa fresh to go (μπορείς να διαλέξεις τα Classic ή τα αντιβακτηριδιακά Protect) με το δροσερό άρωμα και καθαρίζουμε χέρια, πρόσωπο, λαιμό και ώμους, όπου και αν βρισκόμαστε. Μας δίνουν αυτή την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που τόσο ανάγκη έχουμε το Καλοκαίρι.

nnnbbbb

Ένα θερμός για το δροσερό νεράκι σου

Καλοκαίρι δίχως ενυδάτωση δεν γίνεται. Ξέρεις ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής πρέπει να πίνεις πολύ νερό οπότε βάλε στην τσάντα σου και ένα θερμός για να μην ξεχνιέσαι.

Μια compact πούδρα με δείκτη προστασίας

Το πολύ make up σε συνδυασμό με τη ζέστη μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για το δέρμα σου, ειδικότερα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Αν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά beauty products, λοιπόν, τότε προτίμησε μια compact πούδρα με δείκτη προστασίας και μάλιστα, oil-free. Θα σου δώσει το ματ αποτέλεσμα που θέλεις δίχως να επιβαρύνει το δέρμα σου.

dermaaa

Ένα αντηλιακό σπρέι

Τώρα που μπήκες στα πρώτα «-άντα» (ή τα πλησιάζεις), ξέρεις πως αν δεν θέλεις να γεράσει το δέρμα σου πριν την ώρα του, πρέπει να φοράς συνέχεια το αντηλιακό σου το Καλοκαίρι. Βρες, λοιπόν, ένα προϊόν σε μικρή συσκευασία για να εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου όταν είσαι εκτός σπιτιού. Εμείς προτείνουμε να επιλέξεις ένα ανάλαφρο αντηλιακό σπρέι για εύκολη εφαρμογή.

Ένα μαντήλι για το τέλος

Για το τέλος, σου αφήσαμε ένα ακόμη «μυστικό» μας για το Καλοκαίρι στην πόλη -μετά τα Zewa fresh to go φυσικά! Ο λόγος για το καλοκαιρινό σου μαντήλι! Θα το δέσεις γύρω από το λαιμό σου και θα το χρησιμοποιήσεις για πιάσεις τα μαλλιά σου με στυλ. Είναι ένα σικ tip που σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις.

peristaseis