Τέσσερις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις η γυναίκα που πάντα ήθελες

Τέσσερις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις η γυναίκα που πάντα ήθελες

Το Φθινόπωρο είναι επισήμως εδώ και εκτός από την… αλλαγή της γκαρνταρόμπας σου, εσύ καλείσαι να ασχοληθείς και με τον επαναπροσδιορισμό των στόχων σου! Ναι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, αισθάνεσαι την ανάγκη να ανανεωθείς και προσπαθείς να εστιάσεις στις αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, όμως, φέτος, πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να τηρήσεις όλες τις υποσχέσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου και για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να ξεκινήσεις κάνοντας μικρά βήματα και «έξυπνες» επιλογές που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις. Ήρθε η ώρα να επιλέξεις κάτι καινούριο, να κάνεις εκείνη τη μικρή αλλαγή που θα αποδειχθεί σημαντική για το μέλλον σου. Είσαι έτοιμη;

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, τότε σίγουρα αξίζει να «μελετήσεις» την παρακάτω λίστα. Θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με μια πιο θετική «ματιά». Η φάση αυτή τη σεζόν είναι #choosesomethingnew και θα στο αποδείξουμε!

  1. Αποσυνδέσου (έστω και λίγο) από τα social media

Συνεχώς παραπονιέσαι πως δεν έχεις χρόνο να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αλήθεια, όμως, έχεις αναλογιστεί πόσα λεπτά περνάς κάθε μέρα μπροστά από την οθόνη του κινητού και του υπολογιστή σου; Άραγε, πόσα απογεύματα έχεις «χάσει» σκρολάροντας ασυναίσθητα στο Facebook και το Instagram; Αυτή τη σεζόν προσπάθησε να χρησιμοποιείς λιγότερο τα αγαπημένα σου μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έστω και 15 λεπτά την ημέρα αρκούν για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή εκείνο το task που όλο αμελείς. Μην ανοίγεις τον υπολογιστή αμέσως μόλις επιστρέφεις σπίτι και προσπάθησε να αφήνεις όσο πιο συχνά μπορείς το κινητό στην άκρη!

akrhhhhh
  1. Βρες τη δική σου beauty routine

Βήμα δεύτερο και σημαντικό, το οποίο θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου λαμπερή για πολλά ακόμη χρόνια. Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, καλό είναι να βρεις άμεσα μια ρουτίνα ομορφιάς που ταιριάζει στην ηλικία και την επιδερμίδα σου! Για να το πετύχεις, θα χρειαστεί να κάνεις την έρευνά σου και να ανακαλύψεις τα κατάλληλα προϊόντα. Για παράδειγμα, αν είσαι στα 20, αξίζει να εστιάσεις σε ένα scrub, μια ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Εσύ που μπήκες ή πλησιάζεις τα 30, καλό είναι να επενδύσεις σε ένα αντιοξειδωτικό serum, μια ενυδατική κρέμα με SPF και φυσικά, μια κρέμα για τα μάτια.

matiaaa
  1. Αξιοποίησε την τεχνολογία

Μπορεί να σου ζητήσαμε να κάνεις «αποτοξίνωση» από τα social media, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη την προηγμένη τεχνολογία που έχεις στη διάθεσή σου! Εκμεταλλεύσου τη, για να περάσεις από το παρόν στο μέλλον και να κάνεις πιο ποιοτική την καθημερινότητά σου. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγές, όμως, με τους κατάλληλους και «έξυπνούς» συμμάχους, θα μπορέσεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου.

Βρες τα gadgets, τις εφαρμογές και τα προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που τρέφεσαι, μαγειρεύεις και γυμνάζεσαι, κάνε την αλλαγή, λέγοντας για παράδειγμα «ναι» σε ένα «έξυπνο» προϊόν θερμαινόμενου καπνού, δυνητικά μειωμένου κινδύνου! Άφησε πίσω τις άσχημες συνήθειες και να γύρισε σελίδα στον τρόπο που απολαμβάνεις τις καθημερινές σου εμπειρίες! Με λίγα λόγια, γίνε και εσύ μέλος του κινήματος #choosesomethingnew!

7777
  1. Απόβαλλε το άγχος σου -με άσκηση και πολύ πράσινο!

Τέταρτη και βασική συμβουλή που θα σε βοηθήσει να δεις αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί και δεν σε αφήνει να απολαύσεις τη ζωή. Για να το πετύχεις, αρκεί να κάνεις μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Βάλε περισσότερο πράσινο στο σπίτι σου, γεμίζοντας τους εσωτερικούς σου χώρους και το μπαλκόνι σου με φυτά όπως τα παχύφυτα, η σανσεβιέρια και η καλαθέα (σίγουρα τα έχεις δει στο Instagram). Τα φυτά και το πράσινο χρώμα θα σε ηρεμούν κάθε απόγευμα. Από τα φυτά περνάμε στην άσκηση διότι, όπως γνωρίζεις, η γυμναστική αποτελεί «φάρμακο» κατά του στρες. Πίστεψέ μας, 15 λεπτά άσκησης την ημέρα αρκούν για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τέλος, προσπάθησε να κάνεις έστω μια φορά την εβδομάδα διαλογισμό. Στο YouTube θα βρεις πολλά προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να μάθεις πολύτιμα tips για το πώς να «μπλοκάρεις» τις αρνητικές σκέψεις που σε αγχώνουν.

agxwnoyn

Ναι, μπορείς να γίνεις η γυναίκα που πάντα ήθελες

Κάθε αρχή έχεις και τις δυσκολίες της, όμως, όταν πραγματικά θέλεις κάτι, ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει για την υπομονή. Φέτος, λοιπόν, θέσε στόχους ουσιαστικούς και ρεαλιστικούς και άρχισε να εκτιμάς τις δυνάμεις.

Να θυμάσαι πως όταν έχεις την επιλογή να αλλάξεις και να γίνεις η γυναίκα που πάντα ήθελες, είτε μπορείς να αρνηθείς και να γυρίσεις πίσω είτε να… γίνεις το θετικό παράδειγμα, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και επιλέγοντας κάτι νέο, «έξυπνο» και ποιοτικό για την καθημερινότητά σου!

#CHOOSESOMETHINGNEW