Πώς θα οργανώσεις τους λογαριασμούς σου;

Πώς θα οργανώσεις τους λογαριασμούς σου;

Δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη τους λογαριασμούς σου; Κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις, ανάμεσα στις οποίες φυσικά πάντα βρίσκονται και οι λογαριασμοί. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον δεν χρειάζεται να περιμένουμε στην ουρά για να τους πληρώσουμε, όπως πριν μερικά χρόνια.

Οι χρονοβόρες διαδικασίες που κάποτε μας ταλαιπωρούσαν αποτελούν πλέον παρελθόν. Σήμερα, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα από τον υπολογιστή μας εύκολα και γρήγορα. Σίγουρα, γνωρίζεις ότι πλέον έχεις τη δυνατότητα να εξοφλείς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζεις όμως, είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις σε τάξη τους λογαριασμούς σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις όπως ακριβώς σε βολεύει.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους ηλεκτρονικούς διακανονισμούς

Με τη νέα ψηφιακή υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ έχεις τη δυνατότητα να «ξεμπερδεύεις» σε ελάχιστα λεπτά με τις διαδικασίες και να διευκολυνθείς σημαντικά. Πώς; Προχωρώντας σε ηλεκτρονικούς διακανονισμούς! Με μία επίσκεψη στη σελίδα της ΕΥΔΑΠ μπορείς να ορίσεις την έναρξη της δοσιακής ρύθμισης για οφειλές άνω των 60 ευρώ. Έτσι, με το ηλεκτρονικό σου αίτημα έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις έναν διακανονισμό που δεν θα υπερβαίνει τις 18 δόσεις. Στο site της ΕΥΔΑΠ μπορείς ακόμη να βρεις συγκεντρωμένα όλα τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις με τη διαδικασία, καθώς και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και να προσέχεις σχετικά με το θέμα των διακανονισμών.

diakanonismwn

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σου 24/7!

Παράλληλα, μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που μας προσφέρει η ΕΥΔΑΠ είναι και το Ψηφιακό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, το οποίο λειτουργεί 24/7. Απλώς, καλώντας το 1022 ή στέλνοντας e- mail στο 1022@eydap.gr, θα μιλήσεις με το φιλικό προσωπικό που μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάθε σου ερώτηση.

Τα βίντεο που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη!

Μην ξεχνάς ότι στο διαδίκτυο και σε καλά ενημερωμένες σελίδες, όπως αυτή της ΕΥΔΑΠ, μπορείς να βρεις πλέον τα πάντα. Από οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς θα εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου, μέχρι βίντεο που θα σου λύσουν απορίες ετών!

Χρησιμοποίησε τα social media για να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Απλώς, επισκέψου τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της ΕΥΔΑΠ, όπως το Facebook , το Youtube και το Instagram, όπου θα βρεις όλα όσα αναζητάς.

Στη νέα κατηγορία «Μάθετε πως...» θα ανακαλύψεις απλά και κατανοητά βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, με διευκρινιστικά στοιχεία, χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές. Ξέρεις που βρίσκεται ο υδρομετρητής σου ή αλλιώς το ρολόι σου; Πώς θα το διαβάσεις ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις αυξημένους λογαριασμούς; Απόκτησε πλήρη έλεγχο των οικονομικών σου, απλώς «χαζεύοντας» στα social media.

Τώρα ξέρεις πώς θα βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, ξεκινώντας από τους λογαριασμούς σου με ένα μόνο «κλικ»!