Μικρά μυστικά για να κερδίζετε ευρώ

Μικρά μυστικά για να κερδίζετε ευρώ

Μικρά καθημερινά μυστικά μπορούν να κάνουν τον κουμπαρά σας να κουδουνίζει.

Η λέξη οικονομία έχει μπει μέσα στην καθημερινότητά μας με κάθε δυνατό τρόπο. Γι' αυτό και μπορείτε να κερδίσετε λίγα ευρώ κάνοντας θαυματουργές κινήσεις που ωστόσο θα κάνουν τη διαφορά.

Βάλτε έναν φίλο σας να σας κουρέψει ή να σας βάψει τα μαλλιά. Σταματήστε να πηγαίνετε γυμναστήριο και αρχίστε το τρέξιμο. Μη πηγαίνετε στον κινηματογράφο και ξεκινήστε να κατεβάζετε ταινίες από το ίντερνετ. Κόψτε το κάπνισμα και βρείτε, πέραν από την υγεία σας, και πολλά ευρώ για να ξοδέψετε σε πιο σημαντικά θέματα της ζωή σας. Περιορίστε το αλκοόλ και θα δείτε πως η οικονομία θα είναι τεράστια. Ετοιμάστε το δικό σας γεύμα για τη δουλειά και μη ξοδεύετε άσκοπα σε καφέδες ή φαγητά από το κυλικείο πληρώνοντας διπλάσιες τιμές. Αντί να ταξιδεύετε, οργανώστε πικ νικ ή μικρές φτηνές εξορμήσεις σε κοντινά μέρη που θα σας ανανεώσουν αλλά δε θα αδειάσουν τις τσέπες σας. Αντί να αγοράζετε καινούρια ρούχα, κάντε μια βόλτα σε φτηνά bazaar ή σε κάποια events ανταλλαγής ρούχων που έχουν γίνει και πολύ της μόδας.

Μαγικός τρόπος δεν υπάρχει για σημαντκά θέματα. Υπάρχουν όμως μικρές συμβουλές που μπορεί να μην αλλάξουν ιδιαίτερα την ποιότητα ζωής, θα ξελαφρώσουν όμως την τσέπη σας.