Το «μυστικό» για να καθαρίσεις το σπίτι πιο εύκολα

Το «μυστικό» για να καθαρίσεις το σπίτι πιο εύκολα

Τα σφουγγαράκια Scotch-Brite™ θα γίνουν η λύση σε κάθε σου πρόβλημα

Είναι γεγονός, τους φθινοπωρινούς μήνες περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Η θερμοκρασία που πέφτει και οι πρώτες μπόρες μας εμπνέουν να απολαύσουμε περισσότερες στιγμές… στον καναπέ μας! Πώς, όμως, μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο χαρούμενη; Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν.

Αρχικά, πρέπει να ξεκινήσεις από την οργάνωση του χώρου σου! Αν έχεις τα πάντα σε τάξη, αμέσως θα αισθανθείς άνετα και όμορφα στο διαμέρισμά σου. Άλλωστε, μερικές απλές κινήσεις αρκούν για να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα με τις δουλειές, ώστε στη συνέχεια να προετοιμάσεις το διαμέρισμά σου για να υποδεχτείς τους επισκέπτες σου στον πιο cozy χώρο.

Μην το καθυστερείς! Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο ιδανικό καταφύγιο που θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές αυτή τη σεζόν. Βρες αφορμές για να κάνεις κάθε μέρα γιορτή και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οργάνωσε οικογενειακά τραπέζια, κινηματογραφικές βραδιές και μαραθώνιους ταινιών! Κάλεσε την παρέα για επιτραπέζια ή για δημιουργικές βραδιές στις οποίες θα προετοιμάσετε μαζί τα πιο ευφάνταστα γεύματα.

Άλλωστε, το φαγητό είναι πάντα μία καλή ιδέα για να έρθεις πιο κοντά με φίλους και συγγενείς. Είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να εκφράσεις τη φροντίδα και την αγάπη σου. Τι γίνεται όμως με τα πιάτα μετά τα τραπέζια;

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για μία απλή διαδικασία. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα σύνεργα μπορείς να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα με το πλύσιμο των πιάτων αλλά και το καθάρισμα της κουζίνας, που θέλεις πάντα να είναι στην εντέλεια. Μην ξεχνάς ότι το «μυστικό» για ένα σπίτι που αστράφτει είναι το σφουγγαράκι που χρησιμοποιείς. Κάνοντας τη σωστή επιλογή για κάθε περίσταση θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τι εννοούμε;

Η λύση για τις ευαίσθητες επιφάνειες

Το μπλε σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι ιδανικό για τα σκεύη που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα στο καθάρισμα και για τις ευαίσθητες επιφάνειες. Δεν χαράζει και έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμη και για να καθαρίσεις και να προστατεύσεις το αγαπημένο σερβίτσιο της μαμάς σου, διατηρώντας το σαν καινούργιο!

epifaneiew

Για να έχεις αποτελεσματικότητα και ευκολία

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ με αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ. Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στη «μάχη» κατά της σκληρής βρομιάς και των καμένων λιπών.

Είναι πολύ δυνατό, απορροφητικό και ανθεκτικό. Δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει και έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς ξανά και ξανά. Τελείωσε γρήγορα με τα πιάτα και κέρδισε περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους σου!

agapimenous sou

Η πιο «δυνατή» εναλλακτική!

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει! Πολύ δυνατό, απορροφητικό και ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρομιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

xrisi

Το απόλυτο «εργαλείο»

Και αφού τελειώσεις με τα πιάτα, ακολουθεί το σφουγγάρισμα! Προκειμένου να έχεις καθαρό σπίτι που λάμπει, απλώς χρησιμοποίησε το κατάλληλο «εργαλείο». Η κίτρινη σφουγγαρίστρα Scotch-Brite™ είναι πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική, δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το σπίτι. Παράλληλα, είναι πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς σε πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά και οποιοδήποτε δάπεδο!

dapedooooo

Βάλε την αγαπημένη σου playlist και ξεκίνα. Θα δεις ότι θα έχεις τελειώσει με το καθάρισμα πριν καν το καταλάβεις και θα είσαι έτοιμη να οργανώσεις την επόμενη συνάντηση με τους αγαπημένους σου!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Scotch-Brite™ της 3Μ μπορείς να βρεις εδώ.

#sponsor