Τρεις τρόποι για να μην τα βάψεις «μαύρα» αυτόν τον Νοέμβρη

Τρεις τρόποι για να μην τα βάψεις «μαύρα» αυτόν τον Νοέμβρη

Δεν είναι παράλογο που αισθάνεσαι στις «μαύρες» σου αυτόν τον μήνα.

Από τη μία η ώρα που άλλαξε και από την άλλη η θερμοκρασία που συνεχώς πέφτει. Δεν είναι παράλογο που αισθάνεσαι στις «μαύρες» σου αυτόν τον μήνα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν μερικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις το Νοέμβρη, για να «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου, anytime.

Να θυμάσαι πως αυτός ο μήνας έχει τα… highlights του (ολόκληρη Black Friday σε περιμένει) και είναι ιδανικός για να κάνεις μερικές σημαντικές και κυρίως «έξυπνες» αλλαγές!

  1. Κάνε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο

Δεν υπάρχει καλύτερος μήνας από το Νοέμβρη για να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον καλό σου ή την παρέα σου. Αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να φτάσεις ως το εξωτερικό, τότε εκμεταλλεύσου τις επιλογές που προσφέρει η χώρα μας. Πάρε το αμάξι σου, βάλε στο πορτμπαγκάζ τα απολύτως απαραίτητα και ανακάλυψε έναν νέο προορισμό. Οι φθινοπωρινές αποδράσεις είναι για να ανανεωθείς και να γεμίσεις τις «μπαταρίες» σου!

mpataries sou
  1. Εκμεταλλεύσου τη Black Friday με τον πιο «έξυπνο» τρόπο

Μπορεί να μην είχες και στο χωριό σου Black Friday, όμως, πλέον η… Μαύρη Παρασκευή είναι γεγονός και στη χώρα μας -και το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να την χάσεις. Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, δηλαδή, για να μην τα βάψεις «μαύρα» αυτόν το Νοέμβρη; Φρόντισε απλώς να μην μείνεις μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ (υπάρχουν και οι εκπτώσεις για αυτά) και εστίασε στα deals που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά.

Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, αν φρόντιζες για το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου; Αυτές είναι οι προσφορές που έχουν αξία και θα αποδειχθούν πραγματικά πολύτιμες για την καθημερινότητά σου. Για παράδειγμα, η φετινή προσφορά της Anytime στην ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας είναι σίγουρα… μαύρος χρυσός και αξίζει να την «τσεκάρεις».

tsekareisss

Τα SOS tips: Προτού κάνεις τις αγορές σου, να θυμάσαι πως οι μεγαλύτερες εκπτώσεις βρίσκονται πάντα στα e-shops. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να στηθείς από τα ξημερώματα έξω από τα καταστήματα! Κάνε, λοιπόν, εγκαίρως την έρευνά σου για να βρεις τις καλύτερες προσφορές, ετοίμασε τη λίστα σου, κάνε την εγγραφή σου στα newsletters καταστημάτων και εταιρειών και μελέτησε τα trends της χρονιάς που έρχεται. Σε ό,τι αφορά στο αμάξι και το σπίτι σου, έχε απλώς κατά νου πως η έκπτωση για την ασφάλισή τους θα «αγγίξει» το 50% αυτή τη Μαύρη Παρασκευή. Γιατί, λοιπόν, να τα βάψεις «μαύρα»;

maura
  1. Φρόντισε το σπιτάκι σου

Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ο Νοέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για ανανέωση. Λίγο προτού τελειώσει το Φθινόπωρο και έρθει ο Χειμώνας -αυτή την περίοδο που όλα μοιάζουν λίγο μαύρα και ενδεχομένως βαρετά- αξίζει να εστιάσεις στον προσωπικό σου χώρο.

Κάνε μερικές καινούριες προσθήκες, βάλε στις πιο όμορφες γωνιές του σπιτιού μια σανσεβιέρια, μια καλαθέα ή μια μονστέρα (αν είσαι fan του Instagram, τότε σίγουρα ξέρεις πως φέτος κάτι «παίζει» με τα φυτά) και κυρίως ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ τις προσφορές της Black Friday. Το φωνάζουμε -και θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε- διότι η Μαύρη Παρασκευή αποτελεί αναμφίβολα το «highlight» του Νοέμβρη!

Μπορεί η γιαγιά σου, η μαμά σου ή η θεία σου από το χωριό να ακούνε για… Μαύρη Παρασκευή και να τρέχουν να κρυφτούν, ωστόσο, εσύ γνωρίζεις καλά πως αυτή η συνήθεια ήρθε για να μείνει και στη χώρα μας -και δεν αφορά μόνο στα outfits σου! Για δες, λοιπόν, τις σούπερ προσφορές που «παίζουν» και για την ασφάλιση του σπιτιού!

spitiouuu

Να θυμάσαι πως αν είσαι στις μαύρες σου, η φάση φέτος είναι Anytime Black Friday. Διότι με τέτοια προσφορά ξεχνάς τα πάντα! Την προτελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, λοιπόν, ετοιμάσου να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις!