Τέσσερα tips για πιο γρήγορο σιδέρωμα με τη βοήθεια της Braun

Τέσσερα tips για πιο γρήγορο σιδέρωμα με τη βοήθεια της Braun

Αν αργά ή γρήγορα, έρχεται η μέρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη στοίβα με τα πλυμένα σου ρούχα και δεν θέλεις με τίποτα, έχουμε εξαιρετικά νέα για σένα. 

Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημά σου. Πώς είναι δυνατόν μία «βασίλισσα» σαν εσένα να «τρώει» χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά της, για να σιδερώνει στοίβες από ρούχα που δείχνουν ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ; Για παράδειγμα, όποια από εμάς και να ρωτήσεις για το ποια δουλειά του νοικοκυριού βαριόμαστε περισσότερο, ομόφωνα όλες μας θα απαντήσουμε: Το σιδέρωμα. Είναι λες και εφευρέθηκε, μόνο και μόνο για να μας ταλαιπωρεί!

Αν αργά ή γρήγορα, έρχεται η μέρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη στοίβα με τα πλυμένα σου ρούχα και δεν θέλεις με τίποτα, έχουμε εξαιρετικά νέα για σένα. Όχι εμείς. Για την ακρίβεια η Braun και το υπερσύγχρονο Σύστημα Σιδερώματος IS7155 CareStyle 7 Pro! Είναι το μοναδικό σύστημα που κάνει το βάσανο του σιδερώματος… παιχνίδι. Όχι μόνο θα απολαμβάνεις τα πιο «φρέσκα» και καλοσιδερωμένα ρούχα αλλά με την επιλογή των συγκεκριμένων ατμοσίδερων, ο χρόνος που κρατάει η διαδικασία θα έχει μειωθεί στο μέγιστο!

Πέρα από αυτό το απαραίτητο εργαλείο της Braun, παρακάτω σου έχουμε τα πιο έξυπνα tips για να δώσεις στα ρούχα σου τη φροντίδα που χρειάζονται, ώστε να αντανακλούν την πιο περιποιημένη εκδοχή του εαυτού σου!

  1. Μην το παρακάνεις με το στύψιμο

Αν ο καιρός το επιτρέπει, άπλωσε όσο περισσότερο μπορείς τα ρούχα σου υγρά. Όσο πιο υγρά είναι όταν τα απλώσεις, τόσο λιγότερες ζάρες θα έχουν όταν στεγνώσουν στο σκοινί ή την απλώστρα. Άμεσα θα γλιτώσεις και χρόνο από το σιδέρωμα. Μαζεύοντας τα από το άπλωμα, δίπλωσέ τα και τακτοποίησέ τα σε μία γωνία της ντουλάπας, μέχρι τη στιγμή που θα πάρεις τη μεγάλη απόφαση να τα σιδερώσεις.

  1. Ταξινόμησε τα ρούχα σύμφωνα με τις οδηγίες του σιδερώματος

Με βασικό κριτήριο τη θερμοκρασία που χρειάζεται το κάθε ρούχο για να σιδερωθεί, ξεκινώντας από αυτά που χρειάζονται τη χαμηλότερη και φτάνοντας σε αυτά που χρειάζονται την πιο αυξημένη θερμοκρασία. Με το «εργαλείο» της Braun IS7155, δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε αυτό, γιατί με την Τεχνολογία iCare χωρίς να πειράξεις κάποια ρύθμιση, σιδερώνει όσο το δυνατόν καλύτερα τα ρούχα σου -ό,τι ύφασμα και αν είναι- χωρίς ρύθμιση της θερμοκρασίας και χωρίς να… τρέμεις ότι μπορεί να τα κάψεις. Επιπλέον, το «Auto off» είναι το safe zone κάθε γυναίκας που σιδερώνει, αφού απενεργοποιεί το σίδερο αυτόματα, μετά τα πρώτα 10’ μη χρήσης του ακόμα και εάν το ξεχάσεις επάνω στο ρούχο για να απαντήσεις στο κινητό.

666666444

3. Επίλεξε το κατάλληλο μέρος για να σιδερώσεις

Αν τόσο καιρό συνήθιζες να σιδερώνεις στην κουζίνα, τώρα σου έχουμε νέα! Προτίμησε καλύτερα το δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται οι ντουλάπες σου. Σιδερώνοντας τα πλυμένα ρούχα, θα τα τοποθετείς πάνω στο κρεβάτι και μετά κατευθείαν στη θέση τους. Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου το σύστημα σιδερώματος IS7155 της Braun διαθέτει πίεση ατμού 7,5 bar, σταθερό ατμό 125g/min, βολή ατμού 500gr/min εξασφαλίζοντας μεγάλη ποσότητα ατμού για ακόμη πιο γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα. Επιπλέον με τη μέθοδο Continuous Refil, γεμίζεις το δοχείο όποτε χρειαστεί χωρίς να διακόπτεις τη λειτουργία του και να περιμένεις να ξαναζεσταθεί.

4. Απόφυγε τις κυκλικές κινήσεις

Γενικά οι μαμάδες μας συμβούλευαν πάντα να σιδερώνουμε τα ρούχα κατά μήκος του υφάσματος γιατί οι κυκλικές κινήσεις μπορεί να ταλαιπωρήσουν το ρούχο. Τώρα όμως αξίζει να αναφέρουμε πως το σύστημα σιδερώματος της Braun, με την πλάκα Saphir 3D ανατρέπει αυτή τη λογική διότι η πλάκα του είναι ανασηκωμένη στο πίσω μέρος, σιδερώνοντας προς όλες τις κατευθύνεις, ακόμη και προς τα πίσω, αψηφώντας τα φερμουάρ, τα κουμπιά και όποιο άλλο εμπόδιο. To Steam tip, με το ενεργό άκρο εκπομπής ατμού σου δίνει… πρόσβαση και μπορείς να σιδερώσεις, ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του ρούχου κερδίζοντας απόλυτη ακρίβεια.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σε αγχώνει πλέον το σιδέρωμα τον πλυμένων σου ρούχων. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, αναμφίβολα θα έχεις τα «ατσαλάκωτα» αποτελέσματα που θα αναβαθμίσουν τόσο πολύ την εμφάνιση και το στυλ σου, που θα νιώθεις… βασίλισσα!

666444