Το «καυτό» μυστικό για να μην καθυστερώ στα ραντεβού μου

Το «καυτό» μυστικό για να μην καθυστερώ στα ραντεβού μου

Μόλις το έμαθα! Εσύ; 

Έδειχνε μία μίζερη, αλλά «ακίνδυνη» Δευτέρα, όπως όλες οι άλλες, και θα ήταν. Μέχρι που θυμήθηκα πως έπρεπε το βράδυ να παρευρεθώ απαραίτητα σε μία επαγγελματική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Που σημαίνει πως φεύγοντας το απόγευμα από το γραφείο, είχα στη διάθεσή μου δύο ώρες και κάτι να παραμείνω συνεπής στο καθημερινό μου ραντεβού με το διάδρομο του γυμναστηρίου, να κάνω στάση στο σπίτι μου για ένα γρήγορο ντους, να αλλάξω ρούχα και να είμαι -εν τέλει- on time στην επαγγελματική εκδήλωση. Σχεδόν τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έγιναν, αν εξαιρέσεις πως έφτασα με μισή ώρα καθυστέρηση και αδικαιολόγητα απεριποίητη στην επαγγελματική εκδήλωση. Μπορεί να μοιάζει αστείο αλλά, ειλικρινά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν είχα απλά έναν λίγο πιο… συνεργάσιμο θερμοσίφωνα.

Της υπομονής

Όση υπομονή κι αν έκανα μέχρι να ζεστάνει το νερό, ο θερμοσίφωνας που είχα δεν μου έκανε τη χάρη να συνεργαστεί και να πιάσει τους… ρυθμούς μου. Σκέφτηκα πόσο παράλογο είναι εν έτει 2019 να ρυθμίζω το πρόγραμμά μου σύμφωνα με τις… ορέξεις του θερμοσίφωνα, αντί να γίνεται το αντίθετο. Έχοντας πια χάσει 30’ άδικα στο «περίμενε», άδειασα πάνω μου ένα μπουκάλι άρωμα, έπιασα τα μαλλιά μου έναν -υποτίθεται - επιμελώς ατημέλητο κότσο και έφυγα για το κέντρο, αφήνοντας το θερμοσίφωνα ανοιχτό. Αργά το βράδυ, επιστρέφοντας εξαντλημένη σπίτι, «πιάνω» έναν περίεργο ήχο σαν βρύση που στάζει, να έρχεται από το μπάνιο. Πλησιάζω, σπρώχνω την πόρτα στο απόλυτο σκοτάδι και εκεί που είμαι εντελώς σίγουρη ότι η Δευτέρα μου δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί χειρότερα, έκανα ένα βήμα μπροστά. Το ρολόι έδειχνε περασμένες δώδεκα, το πάτωμα του μπάνιου είχε πλημμυρίσει, το καλσόν και τα πόδια μου είχαν βραχεί και ο παλιός θερμοσίφωνας μίας άλλης δεκαετίας, με είχε πλέον «προδώσει» ανεπανόρθωτα.

anepanor8wta

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Δεν φτάνει που εξαιτίας του χαλασμένου θερμοσίφωνα είχα αργήσει στην εκδήλωση, στην οποία τελικά και εμφανίστηκα… άλουστη, αλλά κατέληξα Δευτέρα βράδυ με ξημερώματα Τρίτης να σφουγγαρίζω το μπάνιο που έμοιαζε σκέτο… ναυάγιο. Ουδέν κακό αμιγές καλού λένε βέβαια και έχουνε δίκιο. Είχα ανάγκη κάποιον να μου δώσει μία έξυπνη λύση. Το πρωί κιόλας, έστειλα στη φίλη μου φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον τόπο του «εγκλήματος» και μία αναλυτική αφήγηση από τα χθεσινοβραδινά μου ευτράπελα. Λίγη ώρα μετά μου απάντησε επισυνάπτοντας στη συζήτηση μας το 163ο επεισόδιο της εκπομπή «Try Me» με τη Μαντώ Γαστεράτου και συμπληρώνοντας από κάτω «Με ευχαριστείς αργότερα».



TESY: Η πιο «έξυπνη» φίλη

Η Μαντώ στο βίντεο παρουσίαζε τους «έξυπνους» ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και έτσι δεν άργησε να μπει στη ζωή μου η φίλη μου Tesy. Το πιο συνεπές και έξυπνο εργαλείο που έχω στο σπίτι μου. Το «καυτό» μυστικό που μου επιτρέπει να βρίσκομαι πάντα εντός προγράμματος. Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα «νέας γενιάς», με ενσωματωμένο Wi-Fi που μου δίνει τη δυνατότητα να τον ενεργοποιώ και να τον απενεργοποιώ, όπου και όποτε θέλω μέσω του κινητού μου και της εφαρμογής tesyCloud. Τέρμα, λοιπόν, στις άσκοπες καθυστερήσεις και τις… άλουστες εμφανίσεις! Πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται πια ούτε να περιμένω, ούτε να υπολογίσω πόσο χρόνο θα χρειαστεί το νερό να ζεστάνει. Η Tesy Modeco Cloud 80L, παρότι χωρητικότητας 80lt, παρέχει ζεστό νερό ίσο με έναν συμβατικό θερμοσίφωνα των 150lt. «Θυμάται» και ρυθμίζεται στο πρόγραμμα και τις συνήθειές μου, με περισσότερη ακρίβεια -ακόμη και από εμένα την ίδια! Μέσω της «αυτοεκπαίδευσης» ο θερμοσίφωνας γνωρίζει για κάθε μέρα της εβδομάδας πότε θα θελήσω να κάνω μπάνιο, σε τι θερμοκρασία επιθυμώ το νερό μου και αν χρειάζεται να «ετοιμάσει» επιπλέον ποσότητα για κάποιον ακόμη. Όλα αυτά, κλικάροντας απλά ένα «οκ» στην οθόνη του smartphone! Οι σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες της βέβαια δεν τελειώνουν εδώ. Με τη λειτουργεία ECO Smart, μειώνει τα έξοδα της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς όμως να μειώνει την ποσότητα νερού που θα ζεστάνει και με την επιλογή BOOST, το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

taxythtaa

Try it!

Γιατί να δοκιμάσεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα; Για να κάνεις ένα χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου! Κάνοντας μία «διαδικτυακή» βόλτα στο online κατάστημα του Κωτσόβολου, όπου μπορείς να τους εντοπίσεις, θα μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου και να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι και τις ανάγκες σου. Καλώς ή κακώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο πιεστικοί, οι αμέτρητες υποχρεώσεις και οι ρόλοι που έχουμε αναλάβει απαιτούν να είμαστε σε εγρήγορση και πάντα… ετοιμοπόλεμες. Ο χρόνος για μία μαμά, για μία επαγγελματία, για μία νοικοκυρά, είναι πολύτιμος για να τον ξοδεύει περιμένοντας το… νερό να ζεστάνει. Σύγχρονα εργαλεία όπως η Tesy Modeco Cloud μας βοηθάνε να κερδίσουμε χρόνο και υπόσχονται πως μόνο ευκολότερη θα κάνουν τη ζωή μας.