Φάκελος «μπουγάδα»: Τα «μυστικά» που πρέπει να γνωρίζει κάθε tech κορίτσι

Φάκελος «μπουγάδα»: Τα «μυστικά» που πρέπει να γνωρίζει κάθε tech κορίτσι

Αν πιστεύεις ότι το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι δα η πιο δύσκολη δουλειά του σπιτιού, τότε προσπάθησε να κάνεις εικόνες τις παρακάτω λέξεις.

Μπορεί να περίμενες με ανυπομονησία το 2019, πιστεύοντας πως θα ήταν η χρονιά που η ζωή σου θα άλλαζε -επιτέλους- προς το καλύτερο, ωστόσο, σύντομα διαπίστωσες πως κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι απεχθάνεσαι την μπουγάδα -και ότι εύχεσαι να αποκτήσεις κάποτε ένα σούπερ tech πλυντήριο και στεγνωτήριο!

Αν πιστεύεις ότι το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι δα η πιο δύσκολη δουλειά του σπιτιού, τότε προσπάθησε να κάνεις εικόνες τις παρακάτω λέξεις.

Είναι λίγο μετά τις 9 βράδυ και εσύ, βρίσκεσαι ξαπλωμένη στον καναπέ σου, φορώντας ακόμη τα ρούχα του γραφείου ή της σχολής. Αισθάνεσαι «κομμάτια», όμως, ξέρεις πως δεν μπορείς να το αναβάλλεις άλλο. Κάθε φορά που μπαίνεις στο μπάνιο, αισθάνεσαι τον κάδο με τα άπλυτα να σε κοιτά απειλητικά. Άσπρα, μπλε, κόκκινα, μαύρα, ροζ. Ό,τι θέλεις έχει το καλάθι. Η ώρα έχει περάσει, αλλά πρέπει να το κάνεις. Πρέπει να βάλεις μπουγάδα. Με «βαριά καρδιά» βάζεις τα ρούχα στο πλυντήριο και περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις και… περιμένεις! Έπειτα από κάμποση ώρα και αφού τα μάτια σου έχουν αρχίσει να κλείνουν από τη νύστα και ο θόρυβος από το πλυντήριο σου έχει προκαλέσει πονοκέφαλο, συνειδητοποιείς πως έχει έρθει η ώρα, να βάλεις τα ρούχα στη λεκάνη και να βγεις στο μπαλκόνι -και στο κρύο- για να τα απλώσεις. Και κάπου εδώ οφείλεις να παραδεχθείς πως δεν υπάρχει χειρότερη δουλειά του σπιτιού από την μπουγάδα!

mpougada

Πέντε tech κινήσεις που αξίζει να κάνεις ASAP

Επειδή, λοιπόν, κουραστήκαμε να «τα βάζουμε» μέρα παρά μέρα με τα άπλυτά μας, «ανοίξαμε» τον φάκελο «μπουγάδα», τον μελετήσαμε προσεκτικά και ανακαλύψαμε τα «μυστικά» που κάθε tech γυναίκα αξίζει να γνωρίζει -για να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις με ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο εν έτει 2019 -και ενδεχομένως δεν μπορούσες καν να φανταστείς! Αυτές τις τεχνολογίες πρέπει σίγουρα να τις προσέξεις.

1) Βάλε τα ρούχα για πλύσιμο από το γραφείο… μέσω app

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε ενημερώνουμε πως υπάρχει -και στην Ελλάδα- μία εφαρμογή που σου επιτρέπει να ελέγχεις το πλυντήριο ρούχων σου, από όπου και αν βρίσκεσαι. Ονομάζεται Hoover Wizard και το σίγουρο είναι πως μαζί της θα «χτίσεις» μία ονειρική «σχέση» εξ αποστάσεως. Αρκεί η σύνδεση στο Wi-Fi για να βάλεις μπουγάδα και γενικά, να ελέγξεις και να ενεργοποιήσεις τις συσκευές στο σπίτι σου. 2019… welcome!

welcome

2) Κάνε τη βόλτα σου και «πες» στο πλυντήριο τι να πλύνει -και πώς!

Όταν αναφερθήκαμε σε tech «μυστικά» για την μπουγάδα, δεν κάναμε πλάκα. Διότι, όπως θα μάθεις, αρκούν ελάχιστα «κλικ» από το smartphone ή το tablet σου για να «ακούσει» το πλυντήριό σου τι θέλεις να πλύνεις -ενώ εσύ απολαμβάνεις τη βόλτα με τις φίλες σου στο κέντρο της Αθήνας- και να προτείνει ΜΟΝΟ ΤΟΥ το κατάλληλο πρόγραμμα. Αρκεί να βρίσκεσαι σε ένα σημείο που διαθέτει internet. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το στεγνωτήριό σου.

stegnwtghrio

3) Πες «αντίο» στον διαχωρισμό των ρούχων

Άλλο ένα απίστευτο και σούπερ tech «μυστικό» που ήρθε η ώρα να μάθεις. Αν κουράστηκες να διαχωρίζεις κάθε εβδομάδα τα ροζ, τα κίτρινα, τα μαύρα και τα άσπρα και να περνάς τις βραδιές σου πάνω από το πλυντήριο, τότε πρέπει να βάλεις στη ζωή σου την All in One τεχνολογία, η οποία πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα φορτίο, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, που δεν ξεπερνάει τη 1 ώρα! Θα σε γλιτώσει από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων έως και για έξι μέρες -γι’ αυτό ακριβώς και θα τη λατρέψεις!

latrepseis

4) Στρέψου στο «έξυπνο» σύστημα ατμού και γλίτωσε από το βαρετό σιδέρωμα

Και από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, περνάμε στην ακόμη χειρότερη αγγαρεία του σιδερώματος. Παραδέξου το! Το σιδέρωμα είναι μία από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού! Τα καλά νέα είναι ότι πλέον υπάρχει τρόπος για να κερδίσεις χρόνο από αυτή την ομολογουμένως μονότονη υποχρέωση του νοικοκυριού. Και αυτό διότι αρκετά από τα πλυντήρια που έχουν την τεχνολογία All in One, διαθέτουν και ένα σύστημα ατμού που προσφέρει 80% λιγότερο ζάρωμα για εύκολο σιδέρωμα και βαθύ καθαρισμό! Το 2019 είναι σίγουρα εδώ και το λατρεύουμε ήδη.

hdh

5) Δοκίμασε το Heat Pump για στέγνωμα σε χρόνο «ντετέ»

Και επειδή, όπως προαναφέραμε, το να βγαίνεις τον Χειμώνα στο μπαλκόνι για να απλώσεις τα ρούχα δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, πάρε επιτέλους εκείνο το στεγνωτήριο -που ονειρεύεσαι εδώ και χρόνια. Προσοχή, όμως! Αν θέλεις να στεγνώνουν τα ρούχα σου με τη μέγιστη φροντίδα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά από ποτέ, αναζήτησε την υβριδική τεχνολογία Hybrid Heat Pump με υποβοήθηση θερμαντικού στοιχείου, και πραγματικά θα ξενοιάσεις. Είναι ό,τι πιο «hot» υπάρχει για το στέγνωμα των ρούχων και φυσικά -αρκεί μία κίνηση από το smartphone σου για να στεγνώσει τα ρούχα σου με τον τρόπο που θέλεις.

theleis

Αν έπειτα από όσα διάβασες, νομίζεις πως αναφερόμαστε σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, τότε υπογραμμίζουμε ξανά πως το μέλλον είναι εδώ και ήρθε για να κάνει το «κεφάλαιο» μπουγάδα παιχνιδάκι. Το 2019 μπορείς να γίνεις η tech γυναίκα που ονειρευόσουν, ακόμη και αν κάνεις την αρχή με το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων. Το «κλειδί» βρίσκεται στις τεχνολογίες των συσκευών της Hoover.