Τα κλασικά ρούχα που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις και πώς θα τα φροντίσεις

Τα κλασικά ρούχα που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις και πώς θα τα φροντίσεις

Εσύ, άραγε, ήξερες ότι σήμερα κυκλοφορεί πλυντήριο που φροντίζει τα κλασικά ρούχα;

Με την επίσημη περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων να έχει έρθει στο τέλος της, η περίοδος που διανύουμε είναι πρόσφορη για αναζήτηση μοναδικών ευκαιριών και έξυπνων αγορών, συνεπώς δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Και αυτό διότι τα περισσότερα καταστήματα έχουν ρίξει κατά πολύ τις τιμές στα προϊόντα τους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ανακαλύψεις και να πάρεις τα ρούχα που θέλεις με ελάχιστα χρήματα.


Σίγουρα χρειάζεται αρκετή προσοχή, χρόνος και ψάξιμο για να ανακαλύψεις τις κορυφαίες προσφορές. Πίστεψέ μας, όμως, αξίζει τον κόπο. Για να εκμεταλλευτείς, βέβαια, με τον καλύτερο και πλέον ωφέλιμο για εσένα τρόπο τις φετινές εκπτώσεις, καλό είναι να φροντίσεις να κάνεις «έξυπνες» αγορές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αντί για ρούχα των λίγων μηνών, αξίζει να βρεις και να προμηθευτείς με κλασικά κομμάτια που θα «αναβαθμίσουν» την γκαρνταρόμπα σου. Το ποια είναι αυτά και το πώς πρέπει να τα περιποιηθείς, ώστε να σε συνοδεύσουν για πολλά ακόμη χρόνια, θα το μάθεις παρακάτω! Εσύ, άραγε, ήξερες ότι σήμερα κυκλοφορεί πλυντήριο που φροντίζει τα κλασικά ρούχα; Oh yes, it’s true!

Το μικρό, μαύρο φόρεμα

Αν δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμη, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη γυναικεία γκαρνταρόμπα δίχως το «καλό», εφαρμοστό, μαύρο φόρεμα. Είναι μία επιλογή που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, σε πολλές περιστάσεις. Διότι θα το φορέσεις στο επαγγελματικό ραντεβού, στην έξοδο με τον σύντροφό σου… ακόμη και στον γάμο της κολλητής σου.

Φρόντισε απλώς να έχει καλή ποιότητα υφάσματος και μην ξεχνάς να το φροντίζεις όπως πρέπει για να μην χάσει την ένταση του χρώματός του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό είναι να δίνεις προσοχή στο πλύσιμό του. Χρειάζεσαι, δηλαδή, τον προστάτη του μικρού, μαύρου φορέματος, ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο μπορείς να εμπιστεύεσαι για τη διατήρηση της ζωντάνιας των χρωμάτων και του έντονου μαύρου του, όπως την ημέρα που το αγόρασες.

2222

Ένα oversized, μάλλινο πουλόβερ σε έντονο χρώμα

Ένα oversized, μάλλινο πουλόβερ σε έντονο χρώμα είναι -επίσης- μία αγορά που σίγουρα πρέπει να κάνεις σε αυτές τις εκπτώσεις. Θα σε κρατά ζεστή σε κάθε σου έξοδο και θα το φοράς με όλα τα αγαπημένα σου κολάν και παντελόνια. Είναι ένα διαχρονικό trend που δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα τα επόμενα χρόνια. Για να το κρατήσεις στην ντουλάπα σου, να το φοράς και να το χαίρεσαι για πολλά ακόμη χρόνια, προσπάθησε απλώς να το φροντίσεις καταλλήλως.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει να το φροντίζεις κάθε φορά με φόβο. Σίγουρα φοβάσαι μήπως… συρρικνωθεί στο στέγνωμα ή μήπως ξεθωριάσει το χρώμα του. Ωστόσο, αν έχεις τον προστάτη των μάλλινων πουλόβερ στο πλευρό σου, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το «μυστικό» σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στο σωστό στεγνωτήριο. Πρόκειται για μία επένδυση που σίγουρα αξίζει να κάνεις. Για εμάς το σύστημα AbsoluteCare® της AEG είναι απλώς «must» για να στεγνώνουμε τα ρούχα μας με αυτοπεποίθηση.

666

Το «καλό» πουκάμισο

Ναι, ένα καλό πουκάμισο είναι το τρίτο, κλασικό item που αξίζει να πάρεις σε αυτές τις εκπτώσεις. Θα το φοράς στο γραφείο για να βγάζεις στην επιφάνεια το περισσότερο επαγγελματικό σου πρόσωπο αλλά και στις εξόδους σου. Είναι μία σικ, κομψή και διαχρονική επιλογή που θα «αναβαθμίσει» το στυλ σου. Το πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα πουκάμισα που έχουν δημιουργηθεί με ποιοτικά υφάσματα είναι πραγματικά ευαίσθητα. Πώς, λοιπόν, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξεθωριάσει και θα αρχίσει να δείχνει παλιό πριν την ώρα του;

Αν το πλένεις με λάθος τρόπο, θα καταστραφεί γρήγορα. Και σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, είναι απαραίτητο να δώσεις βάση στην πλύση του και να βρεις τον υπερασπιστή του ευαίσθητού πουκάμισου. Μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι το απόλυτο tech κορίτσι, ωστόσο, ενδεχομένως δεν γνωρίζεις πως εν έτει 2019 υπάρχουν τεχνολογίες -όπως η αγαπημένη μας ÖKOMix- που διασφαλίζει την καθαριότητα και φροντίδα κάθε ίνας, μέσα από τη σωστή απόδοση και διανομή του απορρυπαντικού και μαλακτικού.

000

Η λίστα με τα κλασικά ρούχα που αξίζει να αποκτήσεις σε αυτές τις εκπτώσεις είναι μεγάλη. Ένα blazer σακάκι, ένα καλό παλτό και ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια αποτελούν διαχρονικές επιλογές που δεν θα σε απογοητευόσουν.

Για να είσαι, όμως, σίγουρη πως οι επενδύσεις σου θα… αποδώσουν, πρέπει -όπως προαναφέραμε- να φροντίζεις το κάθε κομμάτι που θα πάρεις. Το κατάλληλο πλυντήριο, το σωστό στεγνωτήριο και φυσικά, οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες θα σε βοηθήσουν να φροντίζεις τα ρούχα σου άφοβα. Μην το ξεχνάς αυτό!