Το κόλπο για να μένουν φρέσκα τα πράσινα χλωρά κρεμμύδια για μήνες

2 SHARES

Το κρεμμυδάκι φρέσκο για καιρό

Τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια όπως θα ακούσεις τους παλιούς να τα λένε, είναι τα κρεμμύδια αυτά με το πράσινο φύλλωμα και το μικρό, λευκό βολβό στην άκρη, που τρώγονται τόσο ωμά στη σαλάτα όσο και μαγειρεμένα.

Τα κρεμμύδια αυτά που τώρα την άνοιξη είναι η εποχή τους, είναι πλούσια σε βιταμίνη C και μπορείς να τα βάλεις στις σαλάτες, τα σάντουιτς, τα ασιατικά πιάτα αλλά και να τα ψήσεις μαζί με άλλα λαχανικά ή να τα σοτάρεις μαζί με ξερό κρεμμύδια για να εμπλουτίσεις τη γεύση κάθε μαγειρευτού πιάτου.

Επειδή το πράσινο μέρος του κρεμμυδιού μπορεί να μαραθεί εύκολα, υπάρχει ένα κόλπο για να διατηρούνται για πολύ καιρό. Ο διαχωρισμός του πράσινου μέρους από το λευκό είναι σημαντικός για να διατηρήσεις τη φρεσκάδα. 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ