Πέντε «φοβίες» για το πλύσιμο των ρούχων που πρέπει να αντιμετωπίσεις ASAP!

Πέντε «φοβίες» για το πλύσιμο των ρούχων που πρέπει να αντιμετωπίσεις ASAP!

Προσωπικά, αν υπάρχει κάτι που ειλικρινά με φοβίζει από τις δουλειές του νοικοκυριού είναι πώς θα καταφέρω να βάλω και να βγάλω τα αγαπημένα μου ρούχα από το πλυντήριο, χωρίς να τους προκαλέσω κάποια καταστροφή.

Όλες μας, σε εβδομαδιαία βάση, αντιμετωπίζουμε το μεγάλο άγχος του… πλυντηρίου. Προσωπικά, αν υπάρχει κάτι που ειλικρινά με φοβίζει από τις δουλειές του νοικοκυριού, δεν είναι μην πάρει ο φωτιά ο φούρνος, αλλά πώς θα καταφέρω να βάλω και να βγάλω τα αγαπημένα μου ρούχα από το πλυντήριο, χωρίς να τους προκαλέσω κάποια καταστροφή που θα τα «κλειδώσει» για πάντα στην ντουλάπα. Οι «καταστροφικές» αφηγήσεις των φίλων για κάλτσες που εξαφανίζονται από τον κάδο, ρούχα που συρρικνώνονται και χρώματα που αλλάζουν… μαγικά, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες επιλογές προγραμμάτων και θερμοκρασιών που διαθέτουν τα πλυντήρια, με έβαζαν να πλένω τα περισσότερα από τα κομμάτια που διαθέτω στην γκαρνταρόμπα μου «παραδοσιακά», δηλαδή στο χέρι. Με τον καιρό, ο ελάχιστος χρόνος που είχα να διαθέσω από τις καθημερινές μου υποχρεώσεις δεν ήταν σίγουρα αρκετός για να συνεχίσω την ίδια πρακτική, οπότε αποφάσισα να περάσω σε μία σύγχρονη επένδυση που θα… καθησυχάζει τις «φοβίες» που με τρομοκρατούσαν όταν σκεφτόμουν το πλυντήριο να παίρνει… ανάποδες στροφές.

Αν ανήκεις και εσύ στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρακάτω έχω καταγράψει για σένα τις πέντε πιο κοινές φοβίες σε σχέση με το πλύσιμο των ρούχων και τον θαρραλέο τρόπο που θα τις αντιμετωπίσεις ASAP!

Ξεθωριασμένα χρώματα

Αυτό που μας κάνει να αγαπάμε και κατά συνέπεια να δενόμαστε τόσο πολύ με τα ρούχα μας, δεν είναι μόνο το σχέδιο, αλλά τα μοναδικά χρώματα που τους δίνουν έναν δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μην ξεχνάς πως το χρώμα είναι το Α και το Ω σε ένα ρούχο και για αυτό πρέπει να το προστατεύεις. Πώς θα το κάνεις αυτό; Επιλέγοντας ένα πλυντήριο «προστάτη» με τεχνολογία SoftWater, η οποία βελτιστοποιεί την παροχή νερού στον κάδο, προκειμένου το απορρυπαντικό και το μαλακτικό να λειτουργήσουν με τη μέγιστη απόδοση, ακόμα και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Τα ρούχα διατηρούν έτσι την φόρμα τους ενώ ταυτόχρονα τα χρώματα φαίνονται σαν καινούργια. Έτσι, θα παρέχεις στα ρούχα σου τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό με το μικρότερο ρίσκο, κρατώντας «ζωντανές» τις ξεχωριστές αποχρώσεις τους.



«Καταστρέφει» τα αδιάβροχα

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα σου, είναι αναμφίβολα όλα εκείνα που σε εξοπλίζουν για τις υπαίθριες δραστηριότητες που απολαμβάνεις κάθε Σαββατοκύριακο και σε κρατάνε σε φόρμα. Μπορεί να κόστισαν κάτι παραπάνω, αλλά σκέψου πόσο διαφορετική θα ήταν η καθημερινότητά σου αν δεν είχες αποκτήσει το μπλε αδιάβροχο μπουφάν που σε βγάζει εδώ και χρόνια ασπροπρόσωπη! Πώς θα πήγαινες για τρέξιμο τους φθινοπωρινούς μήνες χωρίς αυτό; Για να μην καταστραφεί η χρηστικότητα του ακριβού εξοπλισμού σου, χρειάζεσαι την κατάλληλη οικιακή συσκευή που θα αποκαθιστά τη λειτουργικότητα της αδιάβροχης μεμβράνης που περιβάλλει τα ρούχα και θα τους παρέχει την ιδανική φροντίδα που χρειάζονται κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Όλα αυτά, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την ποιότητα ή την όψη υφή τους.

Σε αφήνει στην… απ’ έξω

Η στιγμή που επιχειρείς να χωρέσεις μετά από καιρό στο αγαπημένο σου ρούχο και παρότι δεν έχεις πάρει ούτε μισό γραμμάριο, μένεις στην… απ’ έξω, είναι το λιγότερο απογοητευτική -για να μην πω θλιβερή. Η συρρίκνωση των ρούχων είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων μας. Για αυτό με το προηγμένο σύστημα στεγνώματος AbsoluteCare® της AEG δεν χρειάζεται να κρατάς τα μάλλινα πουλόβερ μακριά, καθώς ελέγχει με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου, αποτρέποντας τη συρρίκνωση και διατηρώντας το σχήμα του ρούχου αναλλοίωτο. Είναι με άλλα λόγια η absolute φροντίδα για τα ρούχα σου!

44444

«Τσακίζει» τα πουκάμισα

Τα πουκάμισα είναι από τα πιο ευαίσθητα κομμάτια που υπάρχουν στις κρεμάστρες μας και χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση στον καθαρισμό τους. Όσο πιο καλό είναι ένα πουκάμισο, τόσο πιο εύκολο είναι να «τσακίσει» κατά την πλύση και να χάσει τη φόρμα του. Για να μην ταλαιπωρήσεις τα πουκάμισά σου με πολλές πλύσεις, υπάρχει ένας τρόπος να τα φρεσκάρεις γρήγορα και εύκολα. Με σύντομα και ήπια προγράμματα ατμού, οι άσχημες μυρωδιές και το τσαλάκωμα μειώνονται τόσο που δεν θα χρειαστεί να χάσεις ούτε λεπτό στο σιδέρωμα. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία ProSteam®, φροντίζει να έχεις την πιο… ατσαλάκωτη εμφάνιση, μειώνοντας τις ανεπιθύμητες ζάρες κατά το ένα τρίτο.

Μόνο αποκτώντας μία ηλεκτρική συσκευή την οποία μπορείς να εμπιστευτείς, θα σε κάνει να έχεις το κεφάλι σου… ήσυχο, τα ρούχα σου στην εντέλεια και θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το φόβο που σου προκαλεί το πλυντήριο. Μία συσκευή που θα διαθέτει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες πλύσης και στεγνώματος, είναι μία επένδυση απαραίτητη που θα ανανεώσεις όχι μόνο τα ρούχα αλλά και το στιλ σου!