Μπαίνεις στο πρώτο σου σπίτι; Αυτή είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις

Μπαίνεις στο πρώτο σου σπίτι; Αυτή είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις

Όταν τελικά έρχεται η πολυπόθητη στιγμή που θα αποχωριστείς το πατρικό σου για να μπεις στο δικό σου σπίτι, η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτεσαι ιδιαίτερα, ούτε το πώς θα το επιπλώσεις, ούτε το ποιες οικιακές συσκευές θα πρέπει να αγοράσεις.

Η «ανάγκη» να αποκτήσεις το χώρο σου και -κατά κάποιον τρόπο- την απόλυτη ελευθερία, ίσως να μη σου αφήνουν περιθώρια για τέτοιες σκέψεις. Πρόκειται, ωστόσο, για ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο όσο καλύτερα το οργανώσεις, τόσο πιο εύκολα θα ξεκινήσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Όλα, λοιπόν, εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνεις σε αυτά τα πρώτα βήματα της ανεξαρτητοποίησής σου. Πώς, όμως, θα γνωρίζεις ποιες θα είναι τελικά οι σωστές ή οι πιο χρήσιμες και αξιόπιστες επιλογές, όταν καλείσαι να διαμορφώσεις το χώρο σου από το μηδέν;

On top of the list

Αν και κάθε άτομο έχει τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια, η αγορά επίπλων και οικιακών συσκευών δεν είναι πάντοτε μια απόφαση που θα πρέπει να διαμορφώνεται αποκλειστικά με βάση τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σου ή τις προσωπικές σου προτιμήσεις. Αυτό γιατί δεν έχεις ακόμα την εμπειρία να αξιολογήσεις το πού θα πρέπει να επενδύσεις τα περισσότερα χρήματα του πολύτιμου budget σου. Μπορεί, λοιπόν, να έχεις στο μυαλό σου ότι ο καναπές και η απαραίτητη παιχνιδοκονσόλα, που θα συνοδεύσει τη SmartTV, είναι τα πρώτα πράγματα που θα βάλεις στο διαμέρισμά σου, αλλά κάπου εδώ πρέπει να σου πω ότι κάνεις λάθος. Υπάρχει μία αγορά που οφείλεις να βάλεις on top of the list, αν θέλεις να κάνεις τόσο τη δική σου ζωή, όσο και ολόκληρης της παρέας, ευκολότερη, αλλά και πιο ποιοτική. Φυσικά αναφέρομαι στους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch, στους οποίους θα δεις ότι θα καταλήξεις μετά από έρευνα αγοράς και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί στις επόμενες γραμμές.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τα βασικά. Το ψυγείο είναι η μόνη οικιακή συσκευή, που μπορεί να ικανοποιήσει την πείνα σου και, μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να το παίξεις MasterChef με τις ώρες μπροστά από την ηλεκτρική κουζίνα. Κατά συνέπεια λύνεις αυτομάτως μία από τις βασικότερες ανάγκες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μαγειρικής, αποθηκεύοντας είτε απευθείας το έτοιμο… φαγητό της μαμάς, είτε τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, τα οποία μπορείς να διατηρήσεις φρέσκα με τις βιταμίνες και τα θρεπτικά τους συστατικά για πολύ μεγάλο διάστημα και με αναλλοίωτη γεύση.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr