Έχεις τραπέζι στους φίλους σου; Κάνε σχέδια στις χαρτοπετσέτες με το ισιωτικό των μαλλιών σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις τραπέζι στους φίλους σου; Κάνε σχέδια στις χαρτοπετσέτες με το ισιωτικό των μαλλιών σου

Δες πώς μπορείς να ομορφύνεις το τραπέζι σου

Εάν είσαι δημιουργική σαν χαρακτήρας, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Και όταν μένεις μόνη σου ειδικά, μπορείς να αναβαθμίσεις τον χώρο σου όπως θέλεις, με βάση τη δική σου δημιουργικότητα και γούστο. Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές δεν θα διαβάσεις για το πώς να αλλάξεις το σπίτι σου, αλλά για το πώς θα αναβαθμίσεις το τραπέζι σου σε κάποια ομαδική συγκέντρωση.

Τι εννοούμε; Έχεις αποφασίσει να κάνεις το τραπέζι στους φίλους σου και να τους μαγειρέψεις τις σπεσιαλιτέ σου. Κι εκεί που φτάνεις στο στήσιμο του τραπεζιού, συνειδητοποιείς, πως δείχνει τόσο «φτωχό» και άδειο μόνο με τα πιάτα και μερικά ποτήρια.

Υπάρχει όμως τρόπος να το αλλάξεις και να δώσεις λίγο στυλ, χρησιμοποιώντας απλά τις χαρτοπετσέτες σου. Και όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι όλες λευκές. Μπορείς να αγοράσεις χαρτοπετσέτες σε διάφορα χρώματα ή ακόμη να χρησιμοποιήσεις και τα πετσετάκια της μαμάς σου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις πόσα διαφορετικά σχέδια μπορείς να κάνεις με αυτές και να κάνεις το τραπέζι σου ένα έργο τέχνης.