Χτύπησες και πρήστηκε το χέρι σου; Τι να κάνεις για να μη μελανιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χτύπησες και πρήστηκε το χέρι σου; Τι να κάνεις για να μη μελανιάσει

Αυτό που θα χρειαστείς βρίσκεται μέσα στα ντουλάπια σου

Αφηρημένες όλοι έχουμε υπάρξει ανά διαστήματα, και είναι και κάτι φυσιολογικό. Κι έχουμε υπάρξει και τόσο αφηρημένες που έχουμε πέσει ακόμη και πάνω σε τοίχο, και αυτό είναι το χειρότερο όλων, καθώς ουκ ολίγες φορές έχουμε φύγει με μελανιές σε χέρια και σε πόδια μετά την πρόσκρουση.

Αν λοιπόν κάποια στιγμή σου έχει συμβεί κι εσένα και δεν θέλεις να το παραδεχτείς, έχουμε το trick, το οποίο θα σε βοηθήσει να διώξεις το πρήξιμο από το χτύπημα πριν καν αυτό προλάβει να μελανιάσει. Και πώς θα το κάνεις αυτό; Εύκολα και γρήγορα με ένα αντικείμενο που σίγουρα βρίσκεται μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σου ή έστω στης μαμάς σου.

Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται αυτό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να προλάβεις το πρήξιμο και κυρίως για να μην μελανιάσει, είναι ένα φακελάκι τσάι. Απίστευτο έτσι;

Στην επόμενη σύγκρουσή σου με κάποιο έπιπλο ή κάποιον τοίχο πάρε το φακελάκι από το τσάι που έπινες και βάλε το στο σημείο που χτύπησες. Οι τανίνες που εμπεριέχονται μέσα στο τσάι θα βοηθήσουν στο να φύγει το πρήξιμο σε χρόνο dt.

Δες το και στο βίντεο που ακολουθεί (στο 01:08)