Γραντζουνίστηκε το τραπέζι του σαλονιού: Δες «πώς» θα το σώσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γραντζουνίστηκε το τραπέζι του σαλονιού: Δες «πώς» θα το σώσεις

4 τρόποι που δεν φανταζόσουν με τίποτα

Εάν έχεις ξύλινα έπιπλα στο σπίτι σου, οι πιθανότητες κάποια στιγμή να γρατζουνιστούν είναι πολλές, εάν όχι άπειρες. Τσάντες, κλειδιά που μπορείς να αφήνεις επάνω, πιάτα και μαχαιροπίρουνα, μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή και το αποτέλεσμα να μην είναι πια το ίδιο. Φυσικά όμως δεν μπορείς να πετάξεις το τραπεζάκι σου ή την τραπεζαρία, όμως μπορείς να κάνεις τη γρατζουνιά λιγότερο ορατή με 4 τρόπους.

Οι γραμμές αυτές λοιπόν γράφονται για εσένα που θέλεις να σώσεις το τραπέζι σου και όχι να το πετάξεις. Δες λοιπόν τους τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορείς να «σώσεις» την κατάσταση στη gallery που ακολουθεί.

#1. Χυμός λεμονιού
Για μία μικρή γρατζουνιά στο τραπέζι σου, ανακάτεψε ίσα μέρη χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Χρησιμοποίησε ένα καθαρό πανί, άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα και τρίψε σταθερά προς την κατεύθυνση της γρατζουνιάς ώσπου να εξαφανιστεί.

#2. Με ξηρούς καρπούς
Χρησιμοποίησε την ψίχα των ξηρών καρπών. Τρίψε ένα καρύδι, ένα φιστίκι ή ένα αμύγδαλο για να εξαφανίσεις τη γρατζουνιά από το τραπέζι. Πάντα προς την κατεύθυνση της γρατζουνιάς.