Πώς θα κάνετε ένα «πολύτιμο» δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Πώς θα κάνετε ένα «πολύτιμο» δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Όλα τα δώρα και δη τα συμβολικά, έχουν ομολογουμένως μία άλλη, περισσότερο συναισθηματική αξία. 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο που θα ήθελε κάποιος να τον περιμένει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Σίγουρα όπως κάθε χρόνο, πατροπαράδοτα συμβολικά δώρα όπως είναι τα φλουριά, τα αξεσουάρ και τα βιβλία θα έχουν την τιμητική τους, όμως τι πραγματικά είναι αυτό που θα ήθελαν όλοι να αντικρίσουν, ανοίγοντας το γιορτινό τους πακέτο;

Όλα τα δώρα και δη τα συμβολικά, έχουν ομολογουμένως μία άλλη, περισσότερο συναισθηματική αξία. Ωστόσο, κανένας δεν θα απογοητευόταν αποκτώντας ένα σύγχρονο gadget, το οποίο θα του επιτρέπει από τη νέα χρονιά να εξοικονομεί ακόμη περισσότερο χρόνο από την απαιτητική καθημερινότητα για πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εκείνον, ενώ θα δείχνει πιο κομψός και στυλάτος από ποτέ!

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το δώρο που «κρύβεται» πίσω από τον παραπάνω γρίφο, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ανακαλύψετε τα καινοτόμα συστήματα σιδερώματος της Braun! Κι όμως, έχετε σκεφτεί πόσο πολύτιμο χρόνο σπαταλάμε σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα των ρούχων μας, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσαμε να τον διοχετεύουμε σε δραστηριότητες που απολαμβάνουμε ή στα αγαπημένη μας πρόσωπα; Άλλωστε, κακά τα ψέματα, ποιος από εμάς δεν θα ήθελε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά ή τη σύζυγο, ενώ τα πουκαμισά του θα είναι πάντα στην πένα;

Νέες τεχνολογίες για χρόνο… ρεκόρ

Η σημαντική διαφορά που κάνει την προηγμένη σειρά CareStyle 7 Pro να ξεχωρίζει από τα κοινά σίδερα σιδερώματος, ακόμη και από την προηγούμενη σειρά της Braun, δηλαδή την 5, είναι η μεγάλη ποσότητα ατμού που παρέχει κατά το σιδέρωμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν χρειάζεται να περάσετε παραπάνω από μία φορά το σίδερο από την κάθε τσάκιση, αφού μία είναι αρκετή για να φρεσκάρετε το πουκάμισο, το φόρεμα ή το παντελόνι σας. Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με την τεχνολογία Double Steam που εκπέμπει δύο φορές περισσότερο ατμό, μειώνεται κατά 50% τον χρόνο του σιδερώματος, τον οποίο μπορείτε να επενδύσετε σε ξέγνοιαστες στιγμές με την υπόλοιπη οικογένεια.

Plus: Για τις φορές βέβαια που όλος αυτός ο ατμός είναι αχρείαστος, όπως συμβαίνει συνήθως με τα πιο μαλακά υφάσματα, το πλήκτρο ECO σας βοηθάει να εξοικονομείτε ατμό, ενέργεια και νερό, σιδερώνοντας το ίδιο αποτελεσματικά το ρούχο σας. Αντίθετα, το πλήκτρο TURBO, ιδανικό για τα πιο σκληρά υφάσματα, όπως η κουρτίνες, προσφέρει υψηλές θερμοκρασίες, εξαφανίζοντας κάθε τσάκιση και απολυμαίνοντας τα υφάσματα από ανεπιθύμητα βακτήρια.

vaktiria

Η γρήγορη πλάκα που ξεπερνάει κάθε εμπόδιο

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο καθορίζει τη… σβελτάδα του σίδερου σιδερώματος, είναι βεβαίως η μεταλλική πλάκα που αυτό διαθέτει. Συγκεκριμένα, η μοναδική EloxalPlus 3D, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να περνάει απρόσκοπτα προς πάσα κατεύθυνση, ακόμη και πάνω από τσέπες, κουμπιά, φερμουάρ και άλλα εμπόδια που τυχόν υπάρχουν στο ρούχο. Επιπλέον, για τα λίγο πιο δύσκολα ενδύματα, τα οποία περιλαμβάνουν πιέτες, βολάν και σούρες, υπάρχει το ενεργό άκρο της πλάκας, το οποίο εισχωρεί και εξαφανίζει τις τσακίσεις ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Μεγαλύτερη προστασία εκπληκτικό αποτέλεσμα

Αν οι ανάγκες της οικογένειας ή της γκαρνταρόμπας σας, επιβάλλουν να αλλάζετε ξανά και ξανά τις ρυθμίσεις της συσκευής, χάνοντας έτσι επιπλέον χρόνο, να ξέρετε πως πλέον με τη λειτουργία Smart iCare, έχετε τη δυνατότητα να σιδερώνετε όλα τα ρούχα σε μία συγκεκριμένη ασφαλή θερμοκρασία, χωρίς να ανησυχείτε πως μπορεί να τα κάψετε. Ακόμη και στην περίπτωση που από βιασύνη ξεχάσατε το σίδερο πάνω στο ρούχο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να καεί, αφού έπειτα από δέκα λεπτά μη χρήσης του σίδερου, ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία Auto off!

offff

Κλείνοντας, αν μέσα στη λίστα με τους στόχους που έχετε θέσει για τη νέα χρονιά, είναι να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τους κοντινούς σας ανθρώπους, να γνωρίζετε πως χρειάζεται να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα σύνεργα. Ένα από αυτά είναι βέβαια και το CareStyle 7 Pro της Braun, το οποίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα σας «λύσει» τα χέρια!