Οι άνθρωποι με τα πιο καθαρά σπίτια προδίδουν τα πέντε πιο αποτελεσματικά μυστικά τους

Πατούλια Κατερίνα
Οι άνθρωποι με τα πιο καθαρά σπίτια προδίδουν τα πέντε πιο αποτελεσματικά μυστικά τους

Αν θες κι εσύ να κάνεις το σπίτι σου πιο καθαρό, ιδού

Είσαι κι εσύ που δεν το έχεις καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού και καταλήγεις με ένα σπίτι γεμάτο ρούχα και πεταμένα πράγματα και άπλυτα κουζινικά και σκόνη παντού και δεν περιγράφουμε άλλο.

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις αυτό το χάος; Μα φυσικά να αποφύγεις όλο αυτό το χάος με τα μυστικά των ανθρώπων που έχουν τα πιο καθαρά σπίτια. Και πίστεψέ μας, υπάρχουν μυστικά που κάνουν το καθάρισμα πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Πάρε ιδέες λοιπόν;



Σπάσε το καθάρισμα σε μικρά tasks μέσα στην εβδομάδα. Βάλε σκούπα τη μια μέρα, καθάρισε τα μπάνια την επόμενη, κάνε την Τετάρτη τα πλυντήρια και την Πέμπτη το σιδέρωμα.

Αν περιμένεις να καθαρίσεις μία συγκεκριμένη ημέρα, το πιθανότερο είναι το σπίτι να έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση που ούτε θα τα προλάβεις όλα, ούτε θα καταφέρεις να τα κάνεις σωστά.

Πάρε ένα σκουπάκι: Χωρίς καλώδια, επαναφορτιζόμενο, με μικρό κόστος, εξασφαλίζει πως μπορείς εύκολα και άνετα να σκουπίσεις κάθε ζημιά, κάθε μικρό ψίχουλο και γιατί όχι με τα κατάλληλα εξαρτήματα θα μπορείς να καθαρίζεις λίγο μεν αλλά κάθε μέρα.