Δύο λεκέδες που μπορείς να καθαρίσεις γρήγορα με το ατμοσίδερο

Δύο λεκέδες που μπορείς να καθαρίσεις γρήγορα με το ατμοσίδερο

Το σίδερο δεν είναι μόνο για σιδέρωμα

Όλο σιδέρωμα, σιδέρωμα, έχεις δίκιο να έχεις βαρεθεί. Τι θα έλεγες να κρατήσεις το σίδερο και να αφήσεις τα ρούχα στην άκρη για να καθαρίσουμε κάποιους λεκέδες που εύκολα, το διάστημα αυτό σε έχουν στοιχειώσει.

Μπορείς να αφαιρέσεις λεκέ από κερί

Και τι να κάνεις στο σπίτι; Ανάβεις κεράκια για να κάνεις ατμόσφαιρα, έχουν κι ωραίο άρωμα, σου φτιάχνει η διάθεση αλλά οι λεκέδες από κερί σου χαλάνε το κέφι.

Εάν έχεις λεκέδες από κερί στα ρούχα σου, στο χαλί ή σε οποιοδήποτε ύφασμα, μπορείς να τους αφαιρέσεις με το σίδερο. Απλά τοποθέτησε το σίδερο στο σημείο που έχει το λεκέ μεταξύ δύο πετσετών και πίεσε το με ένα ζεστό σίδερο. Πρόσεξε: Βεβαιώσου ότι το σίδερο καίει σε χαμηλή θερμοκρασία.



Το κερί θα κολλήσει στις πετσέτες και έτσι θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τους λεκέδες στα ρούχα σου. Το ίδιο κόλπο μπορείς να κάνεις και για την αφαίρεση κεριού από σκληρές επιφάνειες.



Όχι άλλη τσίχλα στα ρούχα

Σπίτι είσαι, βαριέσαι, τρως τσίχλα, κάνεις τσιχλόφουσκα, σκάει στα ρούχα ή απλά τα παιδιά σου στην κολλάνε στα ρούχα και πετάς τα ρούχας; Προς θεού όχι!

Ακούμπησε την περιοχή του υφάσματος με την τσίχλα σε ένα χαρτόνι, έτσι ώστε η πλευρά με την τσίχλα να αγγίζει το χαρτόνι. Σ

τη συνέχεια, θα πρέπει να σιδερώσεις την αντίθετη πλευρά του υφάσματος. Η τσίχλα θα γίνει πιο μαλακή και θα κολλήσει στο χαρτόνι, καθιστώντας εύκολη την αφαίρεση του υπόλοιπου από το ρούχο σου.

Βεβαιώσου ότι η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή, αλλιώς η τσίχλα θα λιώσει και θα είναι δύσκολο να αφαιρεθεί.

ψ