Πώς θα κάνεις τα είδη μαναβικής (και όχι μόνο) να διαρκέσουν περισσότερο;

Πώς θα κάνεις τα είδη μαναβικής (και όχι μόνο) να διαρκέσουν περισσότερο;

Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μην χαλάσουν τα κρεμμύδια;

Πόσες φορές δεν έχεις αγοράσει μπανάνες δεν τις έχεις βάλει στη φρουτιέρα σου και μετά από δύο μέρες έχουν ωριμάσει τόσο, που έχουν σχεδόν χαλάσει; Πόσες φορές οι ντομάτες που αγόρασες και έβαλες στο ψυγείο μερικά 24ωρα μετά ωρίμασαν αρκετά που μπόρεσες να τις χρησιμοποιήσεις μόνο για να κάνεις σάλτσα για τα μακαρόνια που είχε το μεσημεριανό συ γεύμα. Είναι ολοφάνερο πως κάτι δεν κάνεις πολύ καλά με την αποθήκευση των προϊόντων σου και γι’ αυτό χαλάνε και πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε.

Υπάρχουν όμως κάποια tricks απλά που μπορούν να σε κάνουν άσο στην κουζίνα και να κάνουν και τη ζωή σου πιο εύκολη όσον αφορά στην διατήρηση των προϊόντων. Για παράδειγμα ήξερες πως οι μπανάνες σου ενδέχεται να χαλάνε γιατί τις αποθηκεύεις στο ίδιο σημείο με τα μήλα; Ή γιατί αποθηκεύεις τις ντομάτες στο συρτάρι του ψυγείου μαζί με τη σακούλα στην οποία τις έχεις τοποθετήσει; Κάποια πράγματα που εσένα σου φαίνονται λογικά και απλά μπορεί στην πραγματικότητα να κάνουν κακό στα τρόφιμα κι εσύ απλά να μην έχεις ιδέα πως να τα αντιμετωπίσεις.

Ευτυχώς όμως που το διαδίκτυο ακόμη και σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να κάνει απίστευτη δουλειά. Με ένα κλικ και με τον σωστό τρόπο αναζήτησης μπορείς να βρεις πολλά tips για το πως θα «σώσεις» και θα προφυλάξεις τα πράγματά σου, με σκοπό να διαρκέσουν περισσότερο από αυτό που θα περίμενες.