Αυτό το βίντεο που έγινε πάλι viral σου δείχνει πώς θα ανοίξεις μια κονσέρβα χωρίς κανένα εργαλείο

Αυτό το βίντεο που έγινε πάλι viral σου δείχνει πώς θα ανοίξεις μια κονσέρβα χωρίς κανένα εργαλείο

Δεν θέλει κόπο η κονσέρβα

Έχεις βγει για πικ νικ στο πάρκο που είναι και της μόδας ή απλά είσαι σπίτι και δεν έχεις κανένα ειδικό εργαλείο για άνοιγμα κονσέρβας.

Και έχεις εκείνο το λαχταριστό κομμένο καλαμπόκι ή τον τόνο για την σαλάτα σου ή απλά τον κομμένο ανανά για το γιαουρτογλυκό που ήθελες τόσο πολύ να φας.

Μην τα βάφεις μαύρα και μην επιχειρείς με το μαχαίρι να ανοίξεις μια κονσέρβα. Ξέρουμε πολύ καλά πως μπορεί να καταλήξεις με κομμένο δάχτυλο κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε.

Έλα που εν μέσω καραντίνας στην Αμερική, ένα βίντεο του 2013, από το Youtube έχει γίνει viralκαι είναι πραγματικά σωτήριο. Χωρίς κάποιο αυτοσχέδιο εργαλείο, μόνο με μια πέτρα, μπορείς να ανοίξεις την κονσέρβα, λες και βρίσκεσαι στο Survivor.

Ο τρόπος είναι εύκολος και απαιτεί να τρίψεις την κονσέρβα τοποθετώντας την ανάποδα πάνω σε μια μεγάλη πέτρα. Τρίβεις και συνεχίζεις να τρίβεις με που βλέπεις να φθείρεται το πάνω τμήμα.

Κι έπειτα, αρχίζεις την δεύτερη πράξη του ανοίγματος, που δεν έχεις παρά να κουνάς και να πιέζεις το περιεχόμενο της κονσέρβας.