Πώς θα κόψεις τον ανανά χωρίς μαχαίρι; Το viral Tik Tok video

Πώς θα κόψεις τον ανανά χωρίς μαχαίρι; Το viral Tik Tok video

Τέλεια κομμένος ανανάς

O ανανάς: το τέλειο καλοκαιρινό φρούτο, για τα γλυκά, για τα κοκτέιλ, για τις σαλάτες, ακόμα και ψητό! Τόση γλύκα, τόση ξεχωριστή γεύση, είναι το ιδανικό φρούτο και για το shake που σου προτείνουμε.

Υλικά
2 μεζούρες σκόνη πρωτεΐνης βανίλιας
60 ml light γάλα καρύδας
120 ml φυσικός χυμός ανανάς
60 ml νερό (περισσότερο αν θέλεις το ρόφημά σου πιο αραιό)
1 φλιτζάνι ανανάς

Κι έρχεται ένα βίντεο του tik tok που υποστηρίζει πως ο ανανάς κόβεται κομμάτι κομμάτι χωρίς να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι.
Απλά κόβεις το καπάκι, επιλέγεις έναν ώριμο ανάνα, τον τρίβεις πάνω σε λεία επιφάνεια, όπως κάνουμε και με το λεμόνι, και έπειτα τραβάς κάθε κομμάτι του. Τα κομμάτια του ανανά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μεγαλώνουν μόνα τους σαν τα μούρα, και είναι εύκολο να τα τραβήξεις ένα ένα.



Μην ξεχνάς: Ο ανανάς, όπως όλοι οι υδατάνθρακες, διασπάται γρήγορα σε γλυκόζη, η οποία σου δίνει ενέργεια. Σε αντίθεση με τους απλούς υδατάνθρακες όμως, περιέχει αρκετές φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά στοιχεία που επιβραδύνουν την πέψη και την απότομη μείωση ενέργειας που ακολουθεί. Επιπλέον, ο ανανάς είναι πλούσιος σε μαγγάνιο και θειαμίνη, που βοηθούν τον οργανισμό να μετατρέψει τις θερμίδες σε ενέργεια. Μόλις 1 φλιτζάνι ανανά παρέχει το 128% των ημερήσιων αναγκών σου σε μαγγάνιο.