Ironing Battles: Ξέρουμε πώς θα ανακηρυχθείς νικήτρια στην απόλυτη «μάχη» του σιδερώματος!

Ironing Battles: Ξέρουμε πώς θα ανακηρυχθείς νικήτρια στην απόλυτη «μάχη» του σιδερώματος!

Κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία πόσο συχνά πλένουμε τα ρούχα ή τι είδους απορρυπαντικά χρησιμοποιούμε στην πλύση, αφού το σιδέρωμα είναι η τελική διαδικασία που δίνει στο ρούχο το ατσαλάκωτο και καθαρό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Τα ρούχα που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας δεν είναι απλώς μερικά χρωματιστά κομμάτια από ύφασμα. Αντίθετα, είναι ένας τρόπος να εκφραστούμε, να «αγκαλιάσουμε» το σώμα μας με χρώματα και υφές που μας κάνουν να νιώθουμε ακόμη πιο οικεία και όμορφα, να δώσουμε το δικό μας fashion στίγμα στον κόσμο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε βάθος χρόνου, μετατρέπονται από ρούχα σε μία προέκταση του εαυτού μας, σε σουβενίρ που υπάρχουν στην ντουλάπα για να μας θυμίζουν σημαντικές και όμορφες στιγμές που προηγήθηκαν στο παρελθόν.

Ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους και πολλούς ακόμη, είναι σημαντικό να παρέχουμε στα ρούχα μας τη φροντίδα και την περιποίηση που θα τα βγάλει αλώβητα από το πέρασμα του χρόνου και κυρίως, δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί στο εσωτερικό τους -σε σημεία δηλαδή που δεν είναι ορατά με «γυμνό» μάτι, κάποια εστία μικροβίων. Γιατί, κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία πόσο συχνά πλένουμε τα ρούχα ή τι είδους απορρυπαντικά χρησιμοποιούμε στην πλύση, αφού το σιδέρωμα είναι η τελική διαδικασία που δίνει στο ρούχο το ατσαλάκωτο και καθαρό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

epithimoume

Για να κερδίσεις, λοιπόν, τη «μάχη» με τις ζάρες, τα ακάρεα και τον χρόνο, πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μέρος στο #Philips_Ironing_Battles, τον online διαγωνισμό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, γλιτώνοντας χρόνο που αργότερα θα μπορείς να τον αξιοποιήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο πρωτίστως, θα χρειαστεί να σιδερώσεις μερικά ρουχαλάκια. Εάν σε ενδιαφέρει, συνέχισε να διαβάζεις και μας ευχαριστείς αργότερα!

Ένα battle που όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Πριν αρχίσω να σου αναλύω τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του battle, οφείλω πρώτα από όλα να σε ενημερώσω για τη μεγάλη σου αντίπαλο, την οποία γνωρίζεις καλά, απολαμβάνεις κάθε πρωί στα ερτζιανά και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό Κατερίνα Ζαρίφη! Ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του δημοσιογράφου Γρηγόρη Γκουντάρα και της μανούλας Μυρτώ Κάζη, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα προσκαλέσουν -ο καθένας ξεχωριστά- άτομα από το κοινό τους μέσω αναρτήσεων στα SoMe, ώστε να αναμετρηθούν μαζί τους, χρησιμοποιώντας το δικό τους σύστημα σιδερώματος της Philips. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

arxh
888555

Το battle της Κατερίνας έχει οριστεί για την Παρασκευή, 19 Ιουνίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να δημιουργήσεις το δικό σου story, το οποίο θα περιλαμβάνει το σύστημα σιδερώματος Philips που διαθέτεις και στη συνέχεια, θα κάνεις tag την Κατερίνα. Δύο μέρες μετά το post-πρόκληση, εκείνη θα επιλέξει την τυχερή από όσες συμμετείχαν στην πρώτη φάση, με την οποία θα αναμετρηθεί σε ένα IG live video διάρκειας 15 λεπτών, σιδερώνοντας η κάθε μία από τον χώρο της, δύο πουκάμισα, δύο τζιν, δύο προστατευτικές μάσκες, ένα λινό ή ένα βαμβακερό ρούχο. Δεν έχει σημασία ποια θα τελειώσει γρηγορότερα, αφού η τυχερή που επιλέχθηκε (και ελπίζουμε να είσαι εσύ), θα έχει ήδη κατοχυρώσει ένα σύγχρονο σύστημα σιδερώματος GC9682 της Philips.

Οι προκλήσεις και τα δώρα όμως, δεν θα τελειώσουν εκεί! Αφού αμέσως μετά τη διεξαγωγή του battle, η Κατερίνα θα απευθύνει μία ερώτηση στο κοινό που παρακολούθησε το battle και ο πρώτος που θα καταφέρει να απαντήσει την ερώτησή της σχετικά με τα χαρακτηριστικά των συστημάτων σιδερώματος της Philips, θα κερδίσει ένα από αυτά, συγκεκριμένα το σύστημα σιδερώματος GC9635.

Extra tip: Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το battle, κάνε κλικ εδώ!

edv

Κερδίζοντας τη μάχη με τον χρόνο!

Για σένα που διαθέτεις ήδη ένα σύστημα σιδερώματος της Philips και είσαι εξοικειωμένη με τις καινοτομίες του, μάλλον θα ήταν περιττό να σου αναλύσω τους λόγους που αξίζει να πάρεις μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλω να σε ενημερώσω πως το «έξυπνο» και γρήγορο σύστημα το Philips PerfectCare Elite Plus, δεν θυμίζει σε τίποτα κανένα προηγούμενο μοντέλο, ενώ είναι βέβαιο πως θα σε αφήσει έκπληκτη με τον μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει και μας παρέχει ένα αποτελεσματικό και ξεκούραστο σιδέρωμα.

Πέρα από τη σιγουριά και την ασφάλεια που μας κάνει νιώθουμε, χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, η οποία μας εγγυάται ένα σιδέρωμα χωρίς καψίματα και γυαλάδες, αφού περνάει πάνω από κάθε ρούχο, τζιν μέχρι μεταξωτό, χωρίς να χρειαστεί καμία προσαρμογή στις ρυθμίσεις και χωρίς να χρειαστεί να διαχωρίσουμε τα ρούχα μας σε κατηγορίες πριν τα σιδερώσουμε, διαθέτει μία επιπλέον πρωτοποριακή λειτουργία, που μας είναι το λιγότερο απαραίτητη. Πρόκειται για την ελαφριά πλάκα T-Ionic Glide (την καλύτερη πλάκα της Philips μέχρι στιγμής), η οποία προσφέρει άνετη και απρόσκοπτη ολίσθηση, έχει μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές, ενώ ταυτόχρονα τα φίλτρα που περιλαμβάνει, μας χαρίζουν ένα σχεδόν αθόρυβο σιδέρωμα, που από υποχρέωση μετατρέπεται σε… παιχνιδάκι!

paixnidaki

Κλείνοντας, σε περίπτωση που οι παραπάνω λόγοι δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικοί για να σε πείσουν να κοντράρεις την Κατερίνα Ζαρίφη στο επερχόμενο #Philips_Ironing_Battles, σκέψου απλά, πόσο «πολύτιμο» χρόνο θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας τα προηγμένα συστήματα σιδερώματος της Philips. Όλα αυτά τα πολύτιμα και χαμένα λεπτά που έχασες στο παρελθόν, πασχίζοντας να ρυθμίσεις το σίδερο, μελλοντικά θα μπορείς να τα διαθέσεις στην προσωπική σου απόλαυση και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν δεν αξίζουν αυτά τα δύο τη συμμετοχή σου, τότε τι;