Όχι άλλο κιτς!

Όχι άλλο κιτς!

Στις διακοπές, το τελευταίο που θέλετε είναι να παγιδευτείτε στα τουριστικά μαγαζιά-ναούς του κιτς.

Είστε μία Queen και ξέρετε πολύ καλά να ξεχωρίζετε τι είναι κιτς και τι όχι. Εκεί που θα πάτε διακοπές όμως, είστε σίγουρες πως θα είστε περικυκλωμένες από ό,τι πιο λαϊκό (με την κακή έννοια) θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ.

Απομακρυνθείτε λοιπόν και μην πετάξετε τα πολύτιμα λεφτά σας εκεί. Εκτός από κακή ποιότητα, θα βρείτε και αψυχολόγητες υπερτιμήσεις (ένας αναπτήρας I love Mykonos για 5 ευρώ;) που προσβάλλουν ακόμα και τον πλέον αδαή καταναλωτή. Αν θέλετε οπωσδήποτε να φέρετε πίσω δώρα για τους αγαπημένους σας, ψάξτε για πιο γνήσια και αντιπροσωπευτικά ενθύμια του τόπου που επισκεφτήκατε, τα οποία μάλιστα θα έχουν και πολύ καλύτερες τιμές.

Αντί για καρτ ποστάλ τραβήξτε τις δικές σας φωτογραφίες, τις οποίες αργότερα μπορείτε να εκτυπώσετε και θα αποτελούν πιο αντιπροσωπευτική εκδοχή της πραγματικότητας, ακόμα κι αν δεν είναι τα φωτοσοπιασμένα αριστουργήματα που τόσο έχουμε λατρέψει.

Επιπλέον, στα περισσότερα τουριστικά μέρη υπάρχουν και οι αδικημένοι ντόπιοι καλλιτέχνες που ναι μεν δεν είναι τόσο εμπορικοί, είναι όμως πολύ πιο αυθεντικοί.