ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE και περισσότερα οκτάνια

ΒΡ Super Unleaded 98  με τεχνολογία ACTIVE και περισσότερα οκτάνια

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις. Βοηθά στη μείωση της πιθανότητας συντήρησης εκτός προγράμματος, μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά…

Στη σύγχρονη εποχή το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε καθημερινό μας φίλο, αφού περνάμε μαζί πολλές ώρες σε διαδρομές στην πόλη, στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και στις διακοπές. Επόμενο είναι να νοιαζόμαστε πως θα λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και οικονομικά, χωρίς βλάβες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Μας προβληματίζει η ποιότητα των καυσίμων, αφού γνωρίζουμε ότι συνεισφέρουν καθοριστικά, ή μη, στην αξιόπιστη και αποδοτικότερη λειτουργία του κινητήρα. Ο αριθμός των οκτανίων παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να κρατάμε καθαρό τον κινητήρα από τα υπολείμματα του καυσίμου, που δημιουργούν επικαθήσεις στις βαλβίδες εισαγωγής καυσίμου, μειώνοντας έτσι την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας την κατανάλωση και προκαλώντας φθορές σε βάθος χρόνου.

Η ΒΡ , ανταποκρινόμενη συνεχώς στις ανάγκες μας, λανσάρει τώρα στην Ελληνική αγορά τη νέα BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE, τη νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά*. Έτσι η γκάμα των καυσίμων ΒΡ γίνεται ακόμη πιο πλούσια, καθώς η νέα βενζίνη ΒΡ έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές μας, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες, δηλαδή την BP Unleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE.

bp

Η πρωτοποριακή σύνθεση, που έχουν όλα τα καύσιμα ΒΡ, χρησιμοποιεί τεχνολογία ACTIVE για να καταπολεμήσει τη βρωμιά του κινητήρια με δύο έξυπνους τρόπους. Χάρη στα ΕΝΕΡΓΑ μόρια του καυσίμου, που προσκολλώνται στα κατάλοιπα απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα και που καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

bppppp

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις. Με συνεχή χρήση βοηθά τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούριος και βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος.

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*. Γιατί η BP ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της. Σε όποια διαδρομή και αν επιλέξουμε, είναι δίπλα μας.

Μάθετε περισσότερα στο www.bpfuels.gr

Capture2

* Σε σύγκριση με τις κοινές βενζίνες 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.