Στο Ψυχικό θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι απλά ο εαυτός σου!

Στο Ψυχικό θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι απλά ο εαυτός σου!

Προσπαθώντας να βρω τον ρυθμό μου εν μέσω αυτής της νέας πραγματικότητας, χρειάστηκε να κάνω αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά μου. Πρώτα ξεκίνησα από το σπίτι μου, το οποίο εξαιτίας της τηλεργασίας μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο home office, συνέχισα με τη διατροφή μου που έγινε πιο «πολύχρωμη» και σπιτική -αφού πλέον είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου, αποφάσισα επιτέλους να αποκτήσω μία καλύτερη σχέση με το περιβάλλον, και μέσα σε όλα αυτά, άλλαξε και ο τρόπος που μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσα τις αγορές μου. Μοιάζει απίθανό όμως αυτό το «ντόμινο» αλλαγών, έφερε με τη σειρά του νέες ανάγκες, τις οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα προβλέψει.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δυσκολεύτηκα κάπως να προσαρμοστώ, όμως όσο έβλεπα μέρα με τη μέρα να εξελίσομαι σε όσα θέλω να είμαι, αυτό μου έδινε ακόμη περισσότερη θέληση να παραμείνω προσηλωμένη στον στόχο μου. Εάν αναρωτιέσαι και εσύ πως τα κατάφερα και θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου, διαμορφώνοντας έναν τρόπο ζωής που θα σου επιτρέπει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε έκφανσή του, τότε να ξέρεις πως το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να αλλάξεις, είναι ο τρόπος που πραγματοποιείς τα ψώνια του super market.

Το βασικό «εμπόδιο» που χρειάστηκε να ξεπεράσω για να ακολουθήσω αυτή τη νέα καθημερινότητα, ήταν πως απαιτούσε περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μου, ο οποίος ήταν ήδη ελάχιστος. Μόνο για να γεμίσω τα ράφια του ψυγείου και τα ντουλάπια της κουζίνας, αφιέρωνα όλο το πρωινό του Σαββάτου, πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο άλλο, περιμένοντας στωικά σε ουρές ταμείων και χωρίς να βρίσκω πάντα όλα τα προϊόντα που υπήρχαν στη λίστα μου. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού επισκέφθηκα με τη φίλη μου το πρώτο και πλέον «ιστορικό» κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος Ψυχικού, το οποίο άλλαξε και εγκαινίασε μία νέα εμπειρία αγορών με ολοκαίνουρια τμήματα, που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη.

Μία νέα εποχή αγορών για έναν σύγχρονο τρόπο ζωής

Ετοιμάσου, λοιπόν, να ξεχάσεις την «παραδοσιακή» βόλτα στο super market όπως την ήξερες μέχρι σήμερα και να καλωσορίσεις μία νέα, ψηφιακή «εποχή» αγορών που ανταποκρίνεται καλύτερα στους ρυθμούς μίας σύγχρονης γυναίκας -όπως εσύ. Γιατί μπορεί η ποιότητα των φρέσκων προϊόντων που μας παρέχει εδώ και 50 χρόνια να παραμένει αναλλοίωτη, όμως φέτος έφερε τα... πάνω κάτω στον τρόπο που ψωνίζουμε. Πλέον, χάρη στον μηχανισμό προτεραιότητας και τα αυτόματα ταμεία, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις ούτε λεπτό στην ουρά για τα τυριά, τα αλλαντικά, τα κρέας, ή την πληρωμή των προϊόντων που υπάρχουν στο καρότσι σου. Επιπλέον, μέσα από τις ψηφιακές οθόνες που βρίσκονται στα ειδικά κιόσκια του καταστήματος, θα έχεις ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι για τις προσφορές και για προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Έτσι, όχι μόνο θα ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με το εβδομαδιαίο super market, αλλά θα εξοικονομείς και χρόνο για τις δραστηριότητες που αγαπάς και σε φέρνουν ακόμη πιο κοντά στη γυναίκα που θέλεις να γίνεις!

gineissss

Ένα ολόκληρο τμήμα για εμάς που αναζητούμε την ισορροπία

Ειδικότερα για σένα που προσπαθείς να ακολουθήσεις έναν ισορροπημένο και πιο «πράσινο» τρόπο ζωής, το ανανεωμένο AB Ψυχικού αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τις αγορές σου. Γιατί να χάνεις «πολύτιμο» χρόνο, αναζητώντας σε διαφορετικά καταστήματα τις υγιεινές εναλλακτικές και τα βιολογικά προϊόντα που θα συμβαδίζουν με τις επιλογές σου, όταν μπορείς να βρεις τα πάντα συγκεντρωμένα στην «Armonia»; Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αφιερωμένο σε όσους ακολουθούν μία vegan, gluten free, sugar free, fat free διατροφή και μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, σου δίνει τους τρόπους και τους «συμμάχους» που θα ενισχύσουν την προσπάθειά σου για την προστασία του πλανήτη αλλά και για μία πολύ πιο ωφέλιμη καθημερινότητα.

Κάνοντας τα ψώνια μία γευστική και απολαυστική εμπειρία

Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείψεις να περάσεις από τη La Fromagerie του ισογείου και να ανακαλύψεις μία «πλούσια» συλλογή τυριών από όλον τον κόσμο καθώς και τους ειδικούς που θα σε μυήσουν στην «τέχνη» της τυροκομίας.

tyrokomiassss

Όσο για σένα που δεν χορταίνεις να δοκιμάζεις νέες γεύσεις, αξίζει να κάνεις μία στάση στο Sushi Bar και να «τσιμπήσεις» ένα από τα λαχταριστά roll που παρασκευάζονται επί τόπου μπροστά στα μάτια σου!

Προσωπικά, ένας λόγος που δεν αλλάζω με τίποτα το συγκεκριμένο κατάστημα για τις αγορές μου και στο προτείνω ανεπιφύλακτα, δεν είναι μόνο η γρήγορη, άψογη εξυπηρέτηση, αλλά το γεγονός πως μου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζω τα ψώνια της εβδομάδας, με τον καθιερωμένο καφέ με τη φίλη μου. Το Grab & Go βρίσκεται στην είσοδο του super market είναι το σημείο που συναντιόμαστε μετά από την εξόρμησή μας στους διαδρόμους, για να χαλαρώσουμε κάνοντας ένα σύντομο και γευστικό... catch up. Εκεί θα βρούμε απολαυστικά snacks, sandwich, έτοιμα γεύματα, ζεστά ροφήματα, ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς και smoothies που φτιάχνονται την ίδια στιγμή.

Εάν θες και εσύ να απολαμβάνεις όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι απλά ο εαυτός σου, μία επίσκεψη στο νέο super market ΑΒ Ψυχικού είναι το κατάλληλο σημείο για να ξεκινήσεις.