Ναι, έχω και στο χωριό μου Μπλακ Φράιντεϊ και είναι χοτ!

Ναι, έχω και στο χωριό μου Μπλακ Φράιντεϊ και είναι χοτ!

Μπλακ Φράιντεϊ. Δεν θυμάμαι ποια ήταν ακριβώς η πρώτη χρονιά που έλαβα και εγώ μέρος σε αυτό το πανηγύρι των χοτ προσφορών. Αυτό που μπορώ όμως, να μοιραστώ με βεβαιότητα μαζί σου, είναι πως έκτοτε, έγινα λάτρης αυτής της σπέσιαλ γιορτής.

Κάθε Νοέμβρη αυτή την εποχή -τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια- ετοίμαζα τη λίστα με τα προϊόντα που ήθελα να βρω σε χοτ προσφορές και επειδή ήθελα να ζω αυτό το πανηγύρι στην πλέον κλασική εκδοχή του, έσπευδα στα αγαπημένα μου καταστήματα και περίμενα υπομονετικά στις ουρές. Στη φετινή Black Friday, βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως αισθάνομαι μία μεγάλη ανακούφιση στη σκέψη πως όχι μόνο δεν θα κουραστώ για να βρω τα χοτ του χωριού, αλλά θα τα παραλάβω με ασφάλεια και χωρίς καν να κουνηθώ, στην πόρτα του σπιτιού μου, κάνοντας τις παραγγελίες μου ονλαϊν ή και τηλεφωνικά.

Διότι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μου προσφέρει έστω και μία μικρή ικανοποίηση την περίοδο που διανύουμε, αυτό είναι πως και έχω φέτος τη δυνατότητα να γιορτάσω παραδοσιακά τη Black Friday και να βρω τις πιο χοτ προσφορές για να αναβαθμίσω τη νέα μου καθημερινότητα. Βλέπεις, πλέον που περνάω περισσότερο χρόνο στο σπίτι, χρειάζομαι μία καινούρια κουζινομηχανή για να εξελίξω τα σκιλς μου στη μαγειρική και μία καφετιέρα Espresso DeLonghi -και δη με έκπτωση 250 ευρώ- για να ξυπνάω πιο άνετη κάθε πρωί. Θέλω επίσης διακαώς να πάρω και έναν αφυγραντήρα από τον Κωτσόβολο, διότι τώρα που η θερμοκρασία πέφτει και βρίσκομαι όλη μέρα εντός, έχω ανάγκη από επιπλέον ζεστασιά, ενώ πιθανότατα θα χρειαστεί να φροντίσω και για την τηλεργασία, μιας και παραπονιέμαι εδώ και καιρό ότι χρειάζομαι νέο λάπτοπ. Δεν θα έλεγα όχι και σε ένα καινούριο, έξυπνο τηλέφωνο για ακόμη πιο άνετες βιντεοκλήσεις. Βέβαια, τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά και η προπόνηση στο σπίτι ή το τρέξιμο στο πάρκο είναι οι μόνες επιλογές για να μένω φιτ, μήπως καλύτερα να επενδύσω σε ένα σμαρτ-γουότσ για να κάνω πιο επαγγελματικές τις σόλο προπονήσεις; Ό,τι και αν βάλω στο ονλαϊν καλάθι των αγορών μου, όπως μπορείς να διαπιστώσεις, έχω πολλές χοτ προσφορές να «κυνηγήσω».

Πώς θα γίνεις φέτος η καλύτερη του χωριού

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω, από μέσα σου μονολογείς και διερωτάσαι… «είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;», η αλήθεια είναι πως μπορεί και να είχα -και αρκεί να googlάρεις τις λέξεις «Μπλακ Φράιντεϊ» ή να δεις το παρακάτω βίντεο, για να το διαπιστώσεις.

Βλέπεις, φήμες λένε ότι η Μαύρη Παρασκευή ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό κάπου στην Ελλάδα, αν και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς διαδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι ιστορίες και οι βερσιόν που θα βρεις ονλαϊν είναι πολλές. Από την ιστορία του Παρασκευά του Κώτσου ο οποίος προκαλούσε «πανικό» με τις προσφορές στο παντοπωλείο του στο στόρι με τις γιαγιάδες και τα μαύρα σεμεδάκια για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Φυσικά, «κυκλοφορεί» και η ιστορία του απίστευτου Βρασίδα, ο οποίος κάθε χρόνο έφτιαχνε τη «μαύρη λίστα» με όλα τα προϊόντα που ήθελαν οι συγχωριανοί του και στη συνέχεια, πήγαινε στον Κωτσόβολο για τα αγοράσει σε απίστευτες τιμές, όπως αυτές που θα βρεις τώρα ονλαϊν.



Φυσικά και αναφέρομαι στις επικές καμπάνιες του Κωτσόβολου, που από το 2017 και κάθε Νοέμβριο έκτοτε, χαρίζουν απίστευτο γέλιο και μου δίνουν τη δυνατότητα να λέω πως ναι, είχα και στο χωριό μου Μπλακ Φράιντεϊ.

Το ποιο χωριό έχει την πρωτιά και το ποια είναι η πραγματική και πιο λετζίτ βερσιόν για την ελληνική Black Friday, δεν έχει σημασία. Αυτό που «μετράει» είναι το ότι στην Ελλάδα, θέλουμε να γιορτάζουμε με την παραμικρή αφορμή… ακόμη και αν πρόκειται για το «κυνήγι» των χοτ του χωριού.

Διότι όταν μπορείς ένα πάρεις ένα Huawei λάπτοπ με έκπτωση 700 ευρώ, ένα Samsung κινητό με 120 ευρώ λιγότερα, μία κουζινομηχανή Kenwood στη μισή τιμή, ένα πλυντήριο ρούχων Siemens από τα 642 στα 399 ευρώ και μεταξύ άλλων, έναν διάδρομο για τη γυμναστική στο σπίτι 200 ευρώ πιο φθηνό, τότε μπορείς να μιλάς για απίστευτες και δη, χοτ προσφορές!

Τι άλλο θα βρεις τώρα σε χοτ προσφορές στον Κωτσόβολο; Ό,τι χρειάζεσαι βασικά. Από την επαναφορτιζόμενη σκούπα stick Dyson V7 Motorhead Origin στο εντυπωσιακό τάμπλετ Huawei MediaPad T5 10.1" και από την εκπληκτική smart 8K τηλεόραση Samsung QE65Q700TA 65'' σε ένα εξελιγμένο πλυντήριο ρούχων με τεχνολογία για αποστείρωση και φρεσκάρισμα, όπως το AEG L9FEC49S, με έκπτωση που ξεπερνά τα 400 ευρώ και μεταξύ άλλων, έναν φούρνο Electrolux SenseCook 700 με αισθητήρα φαγητού για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά, 300 ευρώ φθηνότερο!

Φέτος, λοιπόν, δεν θα χαλάσουμε την παράδοση. Αντιθέτως, η Μπλακ Φράιντεϊ αποτελεί την ιδανική αφορμή για να γιορτάσουμε, υπό τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, αφού αρκεί μία ονλαϊν παραγγελία ή ένα τηλεφώνημα για να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτό το πανηγύρι. Η Μπλακ Φράιντεϊ Σίζον Φορ, λοιπόν, έχει ήδη ξεκινήσει και τα χοτ του χωριού μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να τα παραλάβουμε με ασφάλεια στην πόρτα μας. Ναι, η παράδοση συνεχίζεται και φέτος ονλαϊν στο www.kotsovolos.gr και τηλεφωνικά στο 210 2899999 και έχεις κάθε λόγο να την «τιμήσεις»!