Αυτός είναι ο πανίσχυρος «σύμμαχος» που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου!

Αυτός είναι ο πανίσχυρος «σύμμαχος» που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου!

Eίναι απαραίτητο να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διαφυλάξουμε το «πολύτιμο» αγαθό της υγείας. 

Βρισκόμαστε μερικές ημέρες πριν την εκπνοή μίας παράξενης χρονιάς και σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον Ιανουάριο που μας πέρασε, πόσο πολύ θα άλλαζε η ζωή μας μέσα σε μερικούς μήνες. Από τον Μάρτιο και μετά υποδεχθήκαμε μία νέα πραγματικότητα, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε και ένα «ντόμινο» μικρότερων αλλαγών στην καθημερινότητά μας. Όσο απρόβλεπτες και αν ήταν οι καταστάσεις που προέκυψαν, εμείς βρήκαμε τον τρόπο να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, αναδιαμορφώνοντας τις συνήθειες και τον τρόπο ζωή μας προς το καλύτερο.

Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο μάθημα που διδαχθήκαμε το προηγούμενο διάστημα και αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσουμε, είναι την ουσιαστική σημασία της υγείας στην ζωή μας και πως, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν, αυτή οφείλει να είναι η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διαφυλάξουμε αυτό το «πολύτιμο» αγαθό και να το προστατεύσουμε από τα παθογόνα μικρόβια που απειλούν να διαταράξουν τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας. Πώς θα το καταφέρουμε; Έχοντας πάντα στην τσάντα μας το σπρέι Klinex Aerosol 1 for All, τον πανίσχυρο «σύμμαχό» μας ενάντια σε ιούς και βακτήρια.

Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί το συγκεκριμένο απολυμαντικό σπρέι είναι η προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από το back pack ή την τσάντα σου, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τους λόγους που θα σε πείσουν πως είναι όντως το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου!

  1. Εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων

Μπορεί στην αγορά να υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές που υπόσχονται μία αποτελεσματική απολύμανση, όπως διάφορα καθαριστικά ή υγρά μαντιλάκια, όμως δεν είναι όλες το ίδιο δραστικές. Για αυτό, είναι σημαντικό πριν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα προϊόν, να ελέγχεις προσεκτικά τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στη συσκευασία του. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως κανένα από αυτά δεν «αγγίζει» το υψηλό ποσοστό του Klinex Aerosol 1 for All, το οποίο δεν περιλαμβάνει χλώριο, δεν απαιτεί χρήση σφουγγαριού ή πανιού κατά την εφαρμογή, και με ένα μόνο ψέκασμα μπορεί και εξουδετερώνει έως και το 99,9% των ιών και των βακτηρίων.

klinexxxxx
  1. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για σκληρές και μαλακές επιφάνειες

Ένα από τα προβλήματα που πολλές από εμάς χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε τους προηγούμενους μήνες, είναι το γεγονός πως έπρεπε να βρούμε ένα διαφορετικό καθαριστικό ειδικά σχεδιασμένο για κάθε επιφάνεια του σπιτιού. Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα και αρκετό χρόνο στην αναζήτηση, χωρίς όμως να είμαστε απόλυτα σίγουρες πως οι επιλογές μας, εκτός από τους λεκέδες ή τα υπολείμματα, εξουδετερώνουν και τα μικρόβια. Σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει λύση το απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All, το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε αντικείμενο και κάθε επιφάνεια του σπιτιού σου. Με άλλα λόγια, αρκεί μία κίνηση για να «εξαφανίσεις» κάθε πιθανό μικροοργανισμό που υπάρχει στο στρώμα, στο χαλάκι της εξώπορτας, στον καναπέ, στα κλειδιά, στο τιμόνι του αυτοκινήτου, ακόμη και στο κρεβατάκι του σκύλου σου!

  1. Μπορείς να διαλέξεις το άρωμα που σε αντιπροσωπεύει

Κακά τα ψέματα, όλες ξέρουμε πόσο ανυπόφορη μπορεί να είναι η μυρωδιά ενός απολυμαντικού και συγχρόνως, πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι μυρωδιές που περιλαμβάνει η καθημερινότητά μας για τη διάθεσή μας. Ακριβώς για αυτό, η Klinex σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το άρωμα του απολυμαντικού σπρέι που σε εκφράζει περισσότερο, ανάμεσα σε δύο εξίσου απολαυστικές επιλογές, το άρωμα «cotton» και το άρωμα «λουλούδια», τα οποία με ένα γρήγορο ψέκασμα θα «πλημμυρίσουν» με νότες αισιοδοξίας την κάθε σου στιγμή!



Τέλος, μην ξεχνάς πως η υγεία σου μπορεί να είναι ένα «πολύτιμο» αγαθό, όμως οι τρόποι για να τη διαφυλάξεις είναι οικονομικοί, εύκολοι και απλοί. Απολαμβάνοντας σπιτικά και θρεπτικά γεύματα, παραμένοντας συνεπής στο ραντεβού σου με τη φυσική άσκηση και έχοντας στην τσάντα σου το απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All, κανένας ιός και κανένα βακτήριο δεν χρειάζεται να σε φοβίζει!

Μάθε περισσότερα εδώ