Πως ζούσαν οι άνθρωποι χωρίς internet;

Πως ζούσαν οι άνθρωποι χωρίς internet;

Κάποιες από εσάς θυμούνται και, μολονότι έχουν την απάντηση, πολύ συχνά συνεχίζουν ν' αναρωτιούνται. Κάποιες άλλες αναγνωρίζουν πως δεν υπάρχει ζωή χωρίς το απόλυτο εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου ΚΑΙ χρήματος: το internet!

Θυμάστε τότε που θέλατε να βρείτε μια πληροφορία για κάτι, οτιδήποτε; Τι κάνατε; Ρωτούσατε τους πάντες, παίρνατε τηλέφωνο στο τότε 131, κατεβάζατε τις εγκυκλοπαίδειες, συμβουλευόσασταν τη μητέρα σας και πάντα είχατε το άγχος ότι κάτι μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι. Πηγαίνατε με ρίσκο, αφού πρώτα είχατε χάσει πόσο χρόνο ξεσκονίζοντας βιβλία και κάθε λογής γραπτά που μπορεί (αλλά μπορεί και όχι) να περιελάμβαναν την πληροφορία που αναζητούσατε.

Τώρα, ακόμα κι αν είστε μιας άλφα ηλικίας, καλό είναι να πάψετε να προβάλλετε αντιστάσεις και να εξοικειωθείτε επιτέλους με το απόλυτο εργαλείο εξοικονόμησης των πάντων. Όσο old fashioned και να είστε, όσο κι αν αγαπάτε τη μυρωδιά του χαρτιού, τη διαπροσωπική σχέση με την υπάλληλο του ΟΤΕ, την περιπέτεια μέσα στην οποία σας βάζει η ίδια η αναζήτηση μιας απλής πληροφορίας, το internet τα νικάει όλα. Μέσα σε ένα, το πολύ δύο, λεπτά έχετε βγάλει άκρη με τα πάντα και ούτε τηλέφωνα, ούτε ψάξιμο διάρκειας πέντε ωρών ούτε τίποτα. Διαδικτυωθείτε!