Απόδοση, ευελιξία και άνεση: Το moto που θα γίνει ο «οδηγός» σου για το 2021!

Απόδοση, ευελιξία και άνεση: Το moto που θα γίνει ο «οδηγός» σου για το 2021!

Τι είναι αυτό που θέλεις πολύ για να γίνει η καθημερινότητά σου ποιοτικότερη, για να γίνει πιο άνετη, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς;

«Νέα χρονιά, νέες αποφάσεις» ακούς πολύ συχνά και, πράγματι, ισχύει, καθώς αυτή είναι η εποχή των μεγάλων αποφάσεων. Γνωρίζεις πολύ καλά βέβαια, πως οι αποφάσεις που παίρνουμε κάθε αρχή του χρόνου μπορεί και να μην «μας βγουν» - για πολλούς λόγους, που είναι βέβαιο πως εμπέδωσες πολύ καλά κατά τη διάρκεια του 2020. Αυτή η νέα χρονιά, λοιπόν, ας ξεκινήσει με αποφάσεις και στόχους που εξαρτώνται από εσένα και μόνο, αλλάζοντας πρώτα την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Η πανδημία άλλωστε σε έκανε πιο «σοφή» σε αυτό το πεδίο τουλάχιστον: Πρώτα θα φροντίσεις τον εαυτό σου και το σπίτι σου, ειδικά στους τομείς που αυτά τα δύο «ταυτίζονται» και μετά θα προχωρήσεις με τα άλλα, τα πιο «μεγάλα».

Τι είναι αυτό που θέλεις πολύ για να γίνει η καθημερινότητά σου ποιοτικότερη, για να γίνει πιο άνετη, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς; Είναι σαφές ότι το σπίτι σου, που έχει μετατραπεί πλέον σε ολόκληρο «βασίλειο», έχει προτεραιότητα σε αυτή τη διαδικασία. Διότι θέλεις να είναι άνετο για να ξεκουράζεσαι, «ζεστό» για να σε κάνει να αισθάνεσαι θαλπωρή, όμορφα διακοσμημένο σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο και φυσικά, πάντα πεντακάθαρο. Σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε λίγο πιο αναλυτικά, διότι η καθαριότητα του σπιτιού σου μπορεί να είναι βασικό ζητούμενο, όμως δεν είναι πάντα «εύκολη υπόθεση» - γι’ αυτό και συνήθως το αφήνεις για μία φορά την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι τότε πολύ περισσότερο χρόνο και κόπο για να τα καταφέρεις.

Τι θα έλεγες, εάν από εδώ και μπρος, αποφάσιζες να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο, αλλά συχνότερα, ακόμα και σε καθημερινή βάση, ώστε να διατηρείς το σπίτι σου στην εντέλεια; Σε μια πρώτη αντίδραση, θα έλεγες, πιθανόν ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τα τζάμια κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, αλλά ότι, πιθανώς, το σπίτι σου να χρειάζεται ένα καλό σκούπισμα με αυτή τη συχνότητα και πως θα ήθελες να μπορούσες να το κάνεις εύκολα, άνετα και κυρίως αποδοτικά, όσο πιο συχνά μπορείς. Αυτό είναι λοιπόν που θα κάνεις, με την επαναφορτιζόμενη σκούπα Stick RH9276 ALL-IN-1 της Rowenta, που σου χαρίζει μία εμπειρία απόλυτης άνεσης με ταυτόχρονο βαθύ καθαρισμό και σκούπισμα από το πάτωμα ως το ταβάνι! Το πώς θα σου το εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω.

skoupaaa

Βαθύς καθαρισμός από το πάτωμα ως το ταβάνι, εύκολα και άνετα

Η συγκεκριμένη επαναφορτιζόμενη σκούπα stick σου προσφέρει εξαρχής σαφή πλεονεκτήματα, ως προς τη χρήση της και την ευκολία της: Δεν έχει καλώδιο, να διατρέχει όλο το σπίτι, «κολλώντας» σε διάφορα έπιπλα και γκρεμίζοντας τα πάντα, επομένως ταυτόχρονα μπορείς να τη χειριστείς πολύ πιο εύκολα. Είναι κομψή στην κατασκευή της και μπορείς να την αποθηκεύεις πανεύκολα παντού, φορτίζει πολύ γρήγορα και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη.

skoupaaa3

Από εκεί και πέρα όμως, αρχίζουν τα… πολύ σημαντικά, διότι η επαναφορτιζόμενη σκούπα Stick RH9276 ALL-IN-1 της Rowenta «τιμά το όνομά της» και είναι πράγματι μία «όλα σε ένα σκούπα»: Με ένα απλό κλικ μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός και με το πέλμα Power Slim Vision που διαθέτει, σκουπίζει με μία κίνηση όλα τα είδη δαπέδων, τα χαλιά σου και τα πλακάκια σου, χάρη στη μηχανοκίνητη βούρτσα (έως και 6.500 RPM). Παράλληλα, ο φωτισμός LED στο σημείο εκείνο διευκολύνει το σκούπισμα στις πιο σκοτεινές γωνίες του σπιτιού σου. Το πέλμα αυτό όμως, επίσης με ένα κλικ, αφαιρείται ώστε η σκούπα να μπορεί να φτάσει παντού, από το πάτωμα ως το ταβάνι!

rowwwwenta1

Ακόμα και με το ένα σου χέρι μπορείς να σκουπίζεις γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς η προηγμένη τεχνολογία Power Boost της σκούπας αυτής εγγυάται την υψηλή της απόδοση και την απόλυτη καθαριστική ισχύ της. Ο κάδος της αφαιρείται πανεύκολα και καθαρίζεται στο λεπτό. Με τρεις ώρες φόρτιση, η μπαταρία ιόντων λιθίου 21,9V που διαθέτει μπορεί να προσφέρει 20 λεπτά σκουπίσματος σε χρήση stick, στην κανονική βαθμίδα και 30 λεπτά σε χρήση ως σκουπάκι χειρός. Επιπλέον, με τα αξεσουάρ που διαθέτει, ένα σετ με 3 βούρτσες (για υφάσματα, για έντονο καθάρισμα και για ευαίσθητες επιφάνειες), ξέρεις καλά πως θα σε διευκολύνει αμέσως.

Εξάλλου, για το αγαπημένο σου γατάκι ή σκυλάκι, η σκούπα διαθέτει το AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 RH9276 ANIMAL CARE, τη μηχανοκίνητη βούρτσα Power Slim Vision, ένα εξάρτημα για γωνίες, μία βούρτσα για καναπέδες, ένα εξάρτημα για ψηλά σημεία και φυσικά τη βάση τοίχου για φόρτιση και αποθήκευση.

rowwwwwentaaa11

Απόδοση, ευελιξία και άνεση με την επαναφορτιζόμενη σκούπα Stick RH9276 ALL-IN-1 της Rowenta, για να μπορείς, χωρίς καν να το σκεφτείς δεύτερη φορά, εύκολα και γρήγορα να έχεις το σπίτι σου πεντακάθαρο. Για να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με κάθε ευκαιρία τον χώρο σου, το βασίλειό σου!