Πώς θα φτιάξεις παγάκια με γεύσεις για τα καλοκαιρινά σου ροφήματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα φτιάξεις παγάκια με γεύσεις για τα καλοκαιρινά σου ροφήματα

Ο καλύτερος τρόπος για να απογειώσεις τα cocktails σου στο σπίτι.

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου στο σπίτι με κάτι απλό αλλά παράλληλα πρωτότυπο, γευστικό και ευπαρουσίαστο, δοκίμασε να φτιάξεις παγάκια με γεύσεις. Ναι καλά διάβασες! Είναι το απόλυτο diy trend και γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

Τα παγάκια με βότανα ή φρούτα είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές ημέρες που ψάχνεις απεγνωσμένα ένα δροσιστικό ρόφημα. Μπορούν να προστεθούν σε τσάι, ανθρακούχο νερό, στα αγαπημένα σου cocktails και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.

Πώς θα φτιάξεις παγάκια με γεύσεις

https://www.instagram.com/p/CE4isbQgISp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tα υλικά που αξίζει να δοκιμάσεις: θυμάρι, μέντα, δυόσμος, αγγούρι, λεμόνι, βασιλικός, εστραγκόν, βατόμουρα, φράουλες, άνθη λουλουδιών, χυμός cranberry, γάλα καρύδας, νερό καρύδας, πράσινο τσάι, χυμός από lime, χυμός πορτοκάλι

ΕΧΤΡΑ TIP: Μπορείς να προσθέσεις μια μικρή ποσότητα αλκοόλ όπως vodka ή gin.

1) Παγάκια με μέντα

Στις παγοκύστες τοποθέτησε νερό μαζί με φύλλα μέντας (ή δυόσμου) και λίγο λεμόνι. Σε λίγες ώρες θα έχεις τα πιο γευστικά παγάκια που δοκίμασες ποτέ.

2) Παγάκια με φρούτα

Μια εκπληκτική πρόταση είναι να τοοθετήσουμε φρούτα στον πάγο. Έτσι εκτός από ωραία εμφάνιση, δίνουμε και extra γεύση-αρώματα στα ροφήματά μας. Τα μικρά φρούτα τα αφήνουμε ολόκληρα ενώ τα μεγαλύτερα τα κόβουμε σε κυβάκια ή τα πολτοποιούμε.

3) Παγάκια με berries

Για την προετοιμασία, τεμάχισε βατόμουρα ή άλλα φρούτα του δάσους, πρόσθεσε νερό στην παγοθήκη και άφησέ τα να παγώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτά τα παγάκια είναι η τέλεια προσθήκη για τα cocktails και όλα τα καλοκαιρινά σου ροφήματα.



Beach time! Πώς θα έχεις πάγο για περισσότερη ώρα στο ψυγειάκι σου



Πηγή φωτογραφιών: pexels.com