Έπεσε κραγιόν στα ρούχα σου; Δες πώς θα αφαιρέσεις αποτελεσματικά τον λεκέ

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Έπεσε κραγιόν στα ρούχα σου; Δες πώς θα αφαιρέσεις αποτελεσματικά τον λεκέ

Η λύση είναι αποτελεσματική και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι και ένας λεκές επάνω στο ρούχο σου να σου χαλάει τα σχέδια. Σίγουρα πρόκειται για μια εικόνα που την έχεις ζήσει πολλές φορές. Ειδικά όταν το κραγιόν σου πέφτει κατά λάθος επάνω στη μπλούζα σου, τότε είναι η στιγμή που θέλεις να ουρλιάξεις από τα νεύρα σου.

Και μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω ώστε ν' αποφύγεις το ατύχημα, όμως το θέμα είναι τι κάνεις μετά. Θα βγάλεις το ρούχο που λεκιάστηκε και θα φορέσεις άλλο ή θα κάνεις αυτό το μαγικό τρικ που διώχνει τον λεκέ από κραγιόν στη στιγμή; (μάλλον το δεύτερο θα επιλέξεις, έτσι δεν είναι;).

Τι να κάνεις


https://www.instagram.com/p/CKvmJ5VDjeu

Πρώτα απ 'όλα, απόφυγε να χρησιμοποιήσεις χαρτοπετσέτες, μαντηλάκια καθαρισμού ή μαγειρική σόδα για να διώξεις τον λεκέ. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν χειρότερη την λερωμένη επιφάνεια και να γεμίσουν λευκά χνούδια και στίματα το ρούχο σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοήσεις προσωρινά τον λεκέ μέχρι να στεγνώσει. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να τον αφαιρέσεις πλήρως χωρίς να λεκιάσει την υπόλοιπη επιφάνεια.

Όλα όσα έχεις στο σπίτι που μπορούν ν΄αφαιρέσουν τον λεκέ

odontopasta lekedes

Ακριβώς όπως και άλλοι λεκέδες, μερικά οικιακά προϊόντα μπορούν γρήγορα να διώξουν ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες. Η καλύτερη συμβουλή είναι πραγματικά τόσο απλή, αλλά τόσο αποτελεσματική. Χρησιμοποίησε αραιωμένο υγρό πιάτων. Άφησέ το να μείνει λίγα λεπτά και χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα ή μια βούρτσα νυχιών για να το τρίψεις. Είναι η πιο αποτελεσματική λύση!