Αρωματισμένο νερό με φρούτα: Δες πώς θα το φτιάξεις μόνη σου

Μαρία Ροδίτη
Αρωματισμένο νερό με φρούτα: Δες πώς θα το φτιάξεις μόνη σου

Τα υλικά υπάρχουν στο σπίτι σου και θα σου χαρίσουν δροσιστικά ροφήματα, ιδανικά για τον καύσωνα.

Τι αναζητάμε όλες στον καύσωνα; Σκιά, δροσιά κι ένα πολύ παγωμένο ρόφημα για να μη νιώθουμε δυσφορία από τις υψηλές θερμοκρασίες. Κι επειδή… στις 5 η ώρα το απόγευμα είναι αρκετά τρελό να πιείς κοκτέιλ, ειδικά αν βρίσκεσαι στο σπίτι (οκ, αν είσαι σε μια παραλία, κάνε ελεύθερα ό,τι θέλεις), αντ’ αυτού μπορείς να πιείς παγωμένο και αρωματισμένο νερό.

5 tips για να παραμείνεις ενυδατωμένη τις ημέρες του καύσωνα

Αρωματισμένο νερό για όλους

Το αρωματισμένο νερό είναι η πιο δροσερή λύση για μικρούς και μεγάλους εν μέσω καύσωνα. Δεν είναι βαρετό, όπως το απλό ποτήρι με κρύο νερό, ενώ περιέχει μέσα και βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα.

https://www.instagram.com/p/CRwETXzqxrc

Έλα, πες… Δεν είναι τέλεια ιδέα; Μπορείς αρωματισμένο νερό να φτιάξεις και για τα παιδιά σου, να κεράσεις τους καλεσμένους σου ή τις κολλητές σου που θα έρθουν για κους κους στο σπίτι και τόσο εύκολα, τόσο απλά να εντυπωσιάσεις.

Όσο για τις συνταγές; Είναι άπειρες, μοσχομυριστές και γίνονται σε χρόνο dt!

Πώς να φτιάξεις αρωματισμένο νερό

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις ένα δροσερό, αρωματισμένο νερό είναι τα εξής: παγωμένο νερό, φρούτα της επιλογής σου, φλούδες από εσπεριδοειδή (λεμόνια, πορτοκάλια κλπ.) και βότανα, όπως ο δυόσμος και ο βασιλικός.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πέντε υπέροχες, δροσιστικές και πανεύκολες συνταγές.



Βάλε τα φρούτα και τα βότανα σε ένα δοχείο, πρόσθεσε το νερό και πίεσε μέχρι να λιώσουν και να βγάλουν τους χυμούς τους. Βάλε στο ψυγείο το νερό, ώστε να αναμειχθούν καλά τα αρώματα και μετά από τέσσερις ώρες μπορείς να σερβίρεις με πάγο.

Καλή απόλαυση!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rawcrush