Πιάνεις κουνούπια στον αέρα

Πιάνεις κουνούπια στον αέρα

Πώς θα γλιτώσετε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες;

Κλείσατε κάθε δυνατή χαραμάδα, πετάξατε τα σκουπίδια και αερίσατε καλά τα ντουλάπια, αλλά οι φτερωτοί μπελάδες συνεχίζουν να σας ενοχλούν κάνοντας κατάληψη στον προσωπικό σας χώρο.

Eάν δοκιμάσατε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής προκειμένου να αποφύγετε την παρουσία των εντόμων μέσα στο σπίτι και δεν έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, σας έχουμε τη λύση.

Φτιάχνοντας εντομοαπωθητικά με τα χεράκια σας, θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τα ενοχλητικά ζουζούνια και θα απολαύσετε ένα ήρεμο καλοκαίρι χωρίς στρες, τσιμπίματα και περιττές παρουσίες μέσα στο σπίτι.


Χρησιμοποιώντας γλάστρες με ειδικά φυτά μπορείτε να διώξετε τα κουνούπια και τις μύγες. Ο βασιλικός, η αψιθιά, το κυπαρίσσι και το γαρύφαλλο είναι μερικά από αυτά που θα σας γλιτώσουν από τα τσιμπίματα αποθώντας τους ενοχλητικούς επισκέπτες.


Εάν έχετε μυρμήγκια που δε λένε να φύγουν, χρησιμοποιήστε λάδι λεβάντας, βόρακα με ζάχαρη ή ακόμα και ξύδι που τα εξοντώνει.


Τέλος, σε περίπτωση κατσαρίδας μην πανικοβληθείτε. Το αγγούρι και ο βόρακας θα τις απομακρύνουν μια για πάντα κάνοντας τη φωλίτσα σας να λάμπει από καθαριότητα.