Επιχείρηση «Σίδερο»

Επιχείρηση «Σίδερο»

Περάσαμε ένα απόγευμα σιδερώνοντας και χάρη στο Philips PerfectCare μετατρέψαμε την αγγαρεία σε διασκέδαση.

Το Σαββατοκύριακο είναι ιερό. Για όλους μας. Οι εργαζόμενες γυναίκες και άντρες που δεν προλαβαίνουν μες στην εβδομάδα να κάνουν τις δουλειές τους και να ξεκουραστούν βάζουν πρόγραμμα για τις αγγαρείες του σπιτιού, αλλά πάντα είναι τόσο κουρασμένοι που τελικά τις αφήνουν και φωνάζουν «γυναίκα» για να τους βοηθήσει. Έτσι συνέβαινε και στο δικό μας σπιτικό μέχρι αυτή την Κυριακή που όλα άλλαξαν τουλάχιστον για μία από όλες τις αγγαρείες του σπιτιού, το σιδέρωμα.

Ο λόγος; Μα φυσικά η νέα μας αγορά με τη συγκάτοικο μου (ναι, τη συντάκτρια μας Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκου) που δεν ήταν άλλη από σύστημα σιδερώματος Philips Perfect Care. Καιρό τώρα σκεφτόμασταν να πάρουμε ένα σίδερο γιατί είχαμε βαρεθεί το παλιό μας, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μία οικιακή συσκευή θα μπορούσε να είναι τόσο fun και να χρησιμεύσει σε κάτι παραπάνω από ένα απλό fancy οικιακό gadget που το τρώει η σκόνη.

Και όμως, το σιδέρωμα με το Philips Perfect Care είναι πραγματική διασκέδαση. Πρώτον, σιδερώσαμε τρία πλυντήρια με εσώρουχα, ρούχα, σεντόνια, πετσέτες σε χρόνο dt. Τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε καν να πιαστούμε από την ορθοστασία. Δεύτερον, ο συνδυασμός ατμού και θερμοκρασίας είναι τέλειος για τα ρούχα, ασφαλής για ευαίσθητα και αποτελεσματικός για τα χοντρά. Κυριολεκτικά απλά ανοίξαμε τη συσκευή και σχεδόν όλα έγιναν από μόνα τους. Τρίτον, το νέο σύστημα της Philips παράγει τόσο πολύ ατμό που κάναμε το δωμάτιο σάουνα, απλά γιατί μπορούσαμε και θέλαμε να μετατρέψουμε το σιδέρωμα σε ώρα του παιδιού.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται ως σύλληψη του μυαλού, με το Philips Perfect Care σιδερώσαμε τα ρούχα μας, διασκεδάσαμε και γλιτώσαμε λεφτά γιατί δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν άλλο πλέον να το κάνει για εμάς, τώρα που ένα gadget μας έκανε master του σιδερώματος.

www.philips.com/welcome