Η Wind μας στέλνει στο χωριό του Άι Βασίλη!

Η Wind μας στέλνει στο χωριό του Άι Βασίλη!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της Wind και περάστε τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους σας στο παραμυθένιο Ροβανιέμι της Λαπωνίας.

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν ξεχωριστά και να χαραχτούν για πάντα στην μνήμη μας με τον πιο μαγικό τρόπο. Πως; Με λίγα μόλις «κλικ»!

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind διοργανώνει τον πιο... χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και σας στέλνει μαζί με τους αγαπημένους σας στο εκπληκτικό Ροβανιέμι, στην παγωμένη Λαπωνία. Αν το χωριό του Άι Βασίλη δεν είναι ο απόλυτος προορισμός για τις γιορτές των Χριστουγέννων, τότε δεν ξέρουμε ποιος άλλος είναι! Έλατα, τάρανδοι, έλκηθρα, μικρά ξύλινα σπιτάκια και φυσικά πολύ, πολύ χιόνι υπόσχονται να σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και να σας χαρίσουν τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής σας!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση της Wind και κερδίστε ένα μοναδικό ταξίδι για 4 άτομα στον Αρκτικό Κύκλο! Επισκεφθείτε το παραμυθένιο Ροβανιέμι, εξερευνήστε το σπίτι και το εργαστήρι του Άι Βασίλη και νιώστε και πάλι παιδιά, παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους, στο πιο ονειρικό και γιορτινό σκηνικό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε "Like" στη σελίδα της Wind στο Facebook και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία!