Χριστουγεννιάτικα στολίδια χωρίς κόστος

Χριστουγεννιάτικα στολίδια χωρίς κόστος

Γλυτώστε χρήματα και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί οι εποχές είναι δύσκολες δεν αξίζει να ξοδέψετε ένα σκασμό χρήματα αν η τσέπη σας δεν το σηκώνει για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για αυτό προσπαθήστε ναι μεν να φέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας αλλά και να μην καταξοδευτείτε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το κατεξοχήν στοιχείο που θα σας βάλει σε γιορινή διάθεση. Αν όμως δεν έχετε τα στολίδια που χρειάζεστε, πειραματιστείτε. Δοκιμάστε να βάλετε το δέντρο σε μια γωνία έτσι ώστε να έχετε μια μεριά λιγότερη να στολίσετε. Τυλίξτε το με κορδέλες αν δεν έχετε γιρλάντες και δοκιμάστε να δέσετε στα κλαδιά του παλιά παιχνίδια των παιδιών σας και εσπεριδοειδή τρυπημένα με μοσχοκάρυδο (θα αρωματίσετε έτσι και το χώρο). Κόψτε μεταλλιζέ χαρτί σε διάφορα σχήματα και χρησιμοποιώντας βελόνα και κλωστή κρεμάστε τις δημιουργίες σας στα κλαδιά.

Εν γένει μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Το αποτέλεσμα από τη στιγμή που θα έχει την προσωπική σας προσπάθεια και μπόλικη αγάπη σίγουρα θα σας δικαιώσει. Καλά Χριστούγεννα.