Μια «αράχνη» στα ρούχα σας

Μια «αράχνη» στα ρούχα σας

Μία από τις πιο πρακτικές λύσεις για τα μικροατυχήματα της καθημερινότητας που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Ας πούμε πως ετοιμάζεστε το πρωί μέσα στη βιασύνη, όπως πάντα, για να φύγετε για τη δουλειά σας. Έχετε ντυθεί, μαζεύετε τα πράγματα στη τσάντα σας, ρίχνετε μια τελευταία ματιά στο μακιγιάζ, πίνετε μια ακόμα γουλιά καφέ για να ξυπνήσετε και πάτε να βγείτε από την πόρτα του σπιτιού όταν... το στρίφωμα της φούστας σας πιάνετε σε μια προεξοχή και ξηλώνεται. Τι κάνετε τότε;

Για να μην σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να κοιτάτε μία το ρολόι και μία την ντουλάπα για να σκεφτείτε τι άλλο να φορέσετε που θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα και τον καιρό έξω, υπάρχει μια λύση που αφενός θα σας σώσει πολύ χρόνο και αφετέρου θα σας εξοικονομήσει χρήματα καθώς δεν θα χρειαστεί να πάτε σε κάποια μοδίστρα για να σας διορθώσει τη ραφή.

Λέγεται «αράχνη» και πρόκειται για μια ειδική ταινία που κολλάει και από τις δύο πλευρές, την οποία τοποθετείτε στο σημείο που ξηλώθηκε το στρίφωμα, την περνάτε μία φορά με το σίδερο και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η ταινία κολλά τέλεια, το ξήλωμα εξαφανίζεται και το ρούχο σας είναι σαν καινούργιο. Μπορείτε να την βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και καταστήματα με είδη ραψίματος.