Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με τις υπηρεσίες WIND Business Cloud

Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με τις υπηρεσίες WIND Business Cloud

Έχετε την επιχείρησή σας και θέλετε να βρείτε έναν τρόπο να μειώσετε τα κόστη εξοπλισμού και συντήρησης, να χρησιμοποιήσετε την τελευταία τεχνολογία και όλα αυτά με τον πιο οικονομικό τρόπο; Η WIND εξασφάλισε για επιχειρήσεις και επαγγελματίες με τις υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία CLOUD, την τάση που πρωταγωνιστεί διεθνώς και αποτελεί το μέλλον στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με τις νέες υπηρεσίες WIND Business Cloud,αποδεσμεύεστε από τα κόστη αγοράς εξοπλισμού και λογισμικού, και γίνεστε συνδρομητές με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος. Τα οφέλη πολλά. Η επιχείρησή σας μπορεί να απολαύσει μοναδικά προνόμια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, όπως online πρόσβαση ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή στα εταιρικά email και επαφές, έλεγχο σε πραγματικό χρόνο των πωλήσεων και του στόλου οχημάτων, άμεση επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες και αύξηση με αυτόν τον τρόπο της παραγωγικότητας.

Πιο αναλυτικά, οι αρχικές υπηρεσίες WIND Business Cloud που προσφέρονται είναι:

WIND Business Communication
Ασφαλής ηλεκτρονική αλληλογραφία και εταιρική παρουσία στο Internet μέσω Online πλατφόρμας υπηρεσιών βασισμένες σε Microsoft Exchange Server και Microsoft Outlook. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους εταιρική ταυτότητα στο internet, να μοιραστούν έγγραφα, καθήκοντα και επαφές, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των συναδέλφων τους και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους.

WIND Business Sales Automation
Φορητή παραγγελιοληψία & merchandising εύκολα και οικονομικά. Πρόκειται για μια νέα ολοκληρωμένη συνδρομητική υπηρεσία αυτοματοποίησης πωλήσεων μέσω συσκευών Smartphone, Tablet PC, Notebook ή PDA. Οι χρήστες της υπηρεσίας καλύπτουν με χαμηλό μηνιαίο κόστος διαδικασίες πωλήσεων, φορητής παραγγελιοληψίας, ενημέρωσης πελατών, εισπράξεων, καταγραφής ανταγωνισμού των εν κινήσει στελεχών τους.

WIND Business WebSMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πολλαπλούς παραλήπτες μέσω internet, ώστε οι επαγγελματίες να επικοινωνούν εύκολα και οικονομικά με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

WIND Business Fleet Management
Διαχείριση του στόλου των επαγγελματικών η εταιρικών οχημάτων, σε πραγματικό χρόνο μέσω internet. Χάρη στην υπηρεσία αυτή η επιχείρηση έχει τον έλεγχο των δρομολογίων, την ασφάλεια των εμπορευμάτων και των οδηγών, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά της έξοδα.

Οι υπηρεσίες WIND Business Cloud συνδυάζονται με τις υπηρεσίες WIND Business κινητής, σταθερής και Internet.

Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε πως η WIND είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους εταιρικούς του πελάτες τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών cloud, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ενιαίου δικτύου και υποδομών κινητής, σταθερής & Internet, τότε τι περιμένετε; Τρέξτε αμέσως!