Δώρα από τα χεράκια σας!

Δώρα από τα χεράκια σας!

Δε μπορεί, όλο και κάτι θα ξέρετε να φτιάχνετε. Ένα βραχιόλι, ένα κολιέ από χάντρες, ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα CD με αγαπημένα κομμάτια, ένα ζωγραφικό πίνακα, οτιδήποτε.

Τα δώρα που φτιάχνουμε για να δώσουμε στους άλλους έχουν άλλη συναισθηματική αξία, καθώς είναι μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα, κατασκευασμένα 100% με βάση τη δική μας φαντασία και απευθυνόμενα αποκλειστικά και μόνο σε ένα συγκεκριμένο παραλήπτη. Έχουν πάνω χαριτωμένα ψεγάδια, μικρές ατέλειες και ασήμαντα ελαττώματα, που όμως στα μάτια του παραλήπτη –που δεν είναι αχάριστος- κάνουν τα δώρα ακόμη πιο σημαντικά.

Αν είστε άνθρωπος που του αρέσει να δημιουργεί και να μοιράζεται, μπορείτε να προμηθευτείτε χάντρες και οτιδήποτε σχετικό από μαγαζιά που πουλούν σε χονδρική στο κέντρο της Αθήνας, να ψωνίσετε πηλό ή πλαστικοποιημένη πορσελάνη και να φτιάξετε τα δικά σας κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια ή απλά διακοσμητικά, μαλλί για να πλέξετε ένα πολύχρωμο ζεστό κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Σίγουρα το κόστος θα είναι αρκετά χαμηλότερο, ενώ το μεράκι που θα βάλετε για την έμπνευση και την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, θα το κάνει ανεκτίμητης αξίας!